Murat Ülker'den yıllar sonra gelen itiraf

Murat Ülker, ilginç bir anısını paylaştı. Ülker, iş dünyasındaki başarısızlığını itiraf etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Murat Ülker'den yıllar sonra gelen itiraf
Murat Ülker'den yıllar sonra gelen itiraf
GİRİŞ 16.07.2014 10:57 GÜNCELLEME 16.07.2014 10:58
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından genç girişimcilere sürekli tavsiyeler veren Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Ülker iş dünyasındaki bir başarısızlığını itiraf etti.

Ülker gibi Türkiye’nin en eski markalarından birine sahip olan Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker sosyal medyadan genç girişimcilere uyarılarda bulundu. Ülker, gençlik yıllarındaki iş hayatından örnekler vererek, ilk girişimlerini anlattı. Murat Ülker, iş dünyasında genelde başarı öykülerinin anlatıldığını, başarısızlıkların ise pek paylaşılmadığını kaydederek babasıyla yaşadığı ilginç bir anısını paylaştı.

EKMEK ASLANIN MİDESİNDE!

Ülker, “Gençler! Ekmek aslanın midesinde! Yükselmenin yolu azimde. Başarı öyküleri yanıltmasın;başarısızlıklar genelde paylaşılmaz ama öğreticidir. Mesela ben! İlk fabrikamı kurdum; adı Murat Kimya idi. Babam “hemen sat, gel Ülker’de işe başla” demişti. 2 yıl sürdü maceram :)” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    biz biliriz bu firmayı. çalıştığım yer topkapıda ülkere çok yakındı her zaman işçi çıkarırıdı basında duyulmazdı bile işçi kardeşler bir gün kapı önünde slogan biriki atar biterdi neden diye sorardık o zaman yükselen maaşlı eleman yerine asgari ücretli alarak ucuz işçi çalıştırmak için derlerdi o zaman murat ülker fabrikada yoktu ama oturduğu paranın nasıl para olduğunuda bilmesi gerekir.Daha bazı firmaları nasıl hisse oyunları ile ele geçirdiği söylemeğe gerek yok o zamanlarda da firma satın alma adı altında ele geçirme stratejisi vardı Zaman dilimi olarak 1990danda önceyi söylüyorum dostlar anlayın vizyonu:))
    Cevapla
  • BÜNYAMİN EROL 9 yıl önce Şikayet Et
    site admini sansür uygulamış. ülker kırım yahudilerinden mi? değiştirmeden önceki soyadı BERKSAN mı? KAR şirketler topluluğu iken şirketi hileli batırarak vergi kaçırdılar mı? bu konulara değinmiştim. CEVAP BEKLİYORUZ.
    Cevapla
  • Ali KANDEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    Buraya bakın, buraya.... Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Siz de çenenizi yormaya devam edin bakayım. Hadi, kolay gelsin.. :)
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Arthur. Çocukken isminiz neydi? Bizde bu yabancı sevdası oldukça birbirimizi de yeriz ecnebinin yaptıklarını da. Kimse gocunmasın.
    Cevapla
  • arthur 9 yıl önce Şikayet Et
    Ülker muhafazakar kesimi sömürerek büyüdü. Biz çocukken "eti deği ülker al çünkü eti de domuz yağı var, ülker ise müslüman" önermesiyle hep ülker aldık. Yıllar sonra öğrendik ki ne eti domuz yağı kullanıyordu ne de ülker müslümandı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle