Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nu terleten iki çağrı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TOBB 70. Mali Disiplin Genel Kurul Toplantısında konuştu.

GİRİŞ 22.05.2014 10:58 GÜNCELLEME 22.05.2014 15:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan TOBB'da yaptığı konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na iki çağrıda bulundu.

Yeni Anayasa konusunda çok defa çağrıda bulunduklarını muhalefet partilerinin ise bu çağrıya sıcak bakmadıklarını söyleyen Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na bakarak  ''Başbakan Erdoğan sözün adamıdır buradan sesleniyorum ana muhalefet partisinin lideri de burada. 60 madde üzerinde uzlaşma var gelin bu maddeleri çıkartalım.'' dedi.

Erdoğan bu sözlerininn ardından bu seferde Cumhurbaşkanlığı adaylığını gündeme getirerek şu sözleri sarfetti;

''Sivil Cumhurbaşkanı'ndan bahsediyorsun. Sen de sivilsin. Çık Cumhurbaşkanlığına adaylığını koy. He siz halen apoletli bir aday arıyorsanız onu bilemem. Ama milletimiz tercihi ile herşeyi gösterecek.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    ERDOĞANDA Ençok beğendiğim kılıçdaroğlunu dinlemeden çekip gitmesidir !. valla sevinçten 32 dişim göründü !
    Cevapla
  • ÖNDER BAL 9 yıl önce Şikayet Et
    SENİ VEREN ALLAHA KURBAN OLAM :. sen gönlümüzün sesi sen ruhumuzun neşesi , sen bu ülkeye Allahın verdiği bir lütüfsün sayın Başbakanım . sen olmasan bu zalimler aldığımız nefesten bile vergi alırlardı sen olmasan biz ülke olarak bitmiştik . ve CenabI hak seni bize bahşetti verdi , ve ikinci bir Fatih Sultan Mehmet gibi Ya ALLAH bismillah dedin ve dümene geçtin . sen varsan bu gemi asla su almaz yelkenler fora vira bismillah tam yol ileri REİS . seninleyiz ey halkın ve hakkın Adamı Allah yar ve yardımcın olsun ..
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    OSMANLI. Allahına kurban olayım başbakanım. İgiltereye, Avrupaya ramen,İsraile ramen,Amerikaya ramen. HATTA VE HATTA ÇAPULCU CHP ye ramen. OSMANLI YENİDEN DOĞUYOR. RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE. Ya aalah bismillah allahuekber.
    Cevapla
  • Metin Türkoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    KAAAAAAAAAAAAPAKKKK. gücünü milletten alan r.t.e .sözlerimize tercüman , kalbimizin sarrafı , giysimizin terzisi , halkın hizmetlisi , gönül adamı r.t.e
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Gene Yapmış Yapacağını. Helal Olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle