Binali Yıldırım'ın yüzüne telefonu kapattı

Daha önce de çağrı merkezi kazası yaşayan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, çağrı merkezi açılışında talihsiz bir olay daha yaşadı.

GİRİŞ 01.04.2013 06:54 GÜNCELLEME 01.04.2013 08:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Turkcell Global Bilgi'nin Türkiye'deki 15'inci, Karadeniz Bölgesi'ndeki 3'üncü Çağrı Merkezi'nin açılışı Trabzon'un Arsin İlçesi Organize Sanayi Bölgesi içindeki komplekste gerçekleştirildi.

"TERÖRE HAVLU ATTIRDIK"

Açılışa Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, milletvekilleri, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon spor Başkanı Sadri Şener, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran ve diğer ilgililer katıldı. 

TELEFONU BAKANIN SURATINA KAPATTI

Açılış kurdelesinin kesilmesi ardından çağrı merkezini gezen ve çalışanlarla sohbet eden Bakan Binali Yıldırım, iki çağrıya da yanıt verdi. Bir çalışanın kulaklığını alarak çağrıyı yanıtlayan Bakan Yıldırım'ın, "Seni tanıyabilir miyim?" dediği abone, "Bu nasıl hizmet kardeşim. Benimle dalga geçmeyin" diyerek telefonu bakanın yüzüne kapattı. Yıldırım, "Adam kızdı kapattı" dedi.

İkinci çağrıda İstanbul'dan arayan bir lise öğrencisiyle sohbet eden Bakan Yıldırım kendini tanıttıktan sonra, "Buraya çağrı merkezi açılışına geldik. Ben de çağrıları yanıtlıyorum. Seninle de böylece tanışmış olduk. Derslerin nasıl? Derslerine iyi çalış. Ailene selam söyle" diyerek müşteriye yardımcı olması için kulaklığı çağrı merkezi çalışanına verdi.

YORUMLAR 5
  • Eren TAŞDELEN 11 yıl önce Şikayet Et
    ÖZÜR. özür
    Cevapla
  • Hel Fodul 11 yıl önce Şikayet Et
    eren taşdelen. bence sen yanılıyorsun. bakan 5-6 yıl önce ağır bir kaza geçirdi ve ondan sonra konuşmasında bazı değişiklikler oldu. sadece konuşmasına bakarak bir insanın kasıntılı, kendini beğenmiş vs. olduğuna karar veremezsiniz.
    Cevapla
  • Eren TAŞDELEN 11 yıl önce Şikayet Et
    Diksiyon eğitimi şart. Sayın bakan biraz konuşma eğitimi alsan iyi olur.Çok kasıntılı konuşuyorsun Sanki dünya imparatorusun bu ne ya .
    Cevapla
  • rabia 11 yıl önce Şikayet Et
    Bende olsam dalga geçiliyor zannederim.. Daha önce hiçbir bakan ve başbakan halkla böylesine iç içe değildi ki, halk şaşırıyor pek tabii.
    Cevapla
  • MEHMET ÖNAL 11 yıl önce Şikayet Et
    herkes şikayetçi. millet bu telefon operatörlerinden o kadar çok şikayetçi ki her iki kişiden birinin operatörle sorunu var o yüzden sayın bakana böyle birinin denk gelmesi gayet normal.
    Cevapla