33 bin kişi daha kredide takibe düştü

Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi verilerine göre yasal takibe girip hala takipte olan kişi sayısı ocak ayında artış gösterdi.

33 bin kişi daha kredide takibe düştü
33 bin kişi daha kredide takibe düştü
GİRİŞ 11.03.2015 11:00 GÜNCELLEME 11.03.2015 11:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Bankalar Birliği verilerine göre, bireysel kredi veya bireysel kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe girip hâlâ takipte olan kişi sayısı ocak ayı itibarıyla 33 bin arttı.

Bu verilere göre, bireysel kredi borcundan dolayı yasal takibe alınan kişi sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1 artarak 66 bine yükseldi. Bireysel kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe giren kişi sayısı ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artarak 109 bine yükseldi.

YORUMLAR 3
  • ufuk h.. 9 yıl önce Şikayet Et
    bnde oyverdim ama bu seçim eşimde bnde vermicez diğerleri bunlardan daha kötü en iyisi yakmak bu ülkede siyaset tıkanmış bnce...Allah yardımcımız olsun..
    Cevapla
  • cengiz kocak 9 yıl önce Şikayet Et
    Vay biz imf den borç almıyoruz ama çatır çatır faiz alıyoruz onlar yeter kredi kartı yüzünden aileler baıtıyor 100 / 70 i kredi kartının minimium borcunu ödüyor ana paranın faizi ise işliyor ianançlı insanlar yönetiyorya bizi harama sokanlar tekrar düşünsün toki evi diye sçama ev yapar seni halk banka tutur faizle ödersin düşük canım faizi dimi inananlar yönetiyor ya camiye gidip namaz kılıyorya o yeter bize bir kaç ayette ezber bildimi tamam bizim ülkede alimsin mübarek başımızdakiler trinyonlara beyaz köşk yapıp asgari ücretli aglıyorsa onların ahı kalmaz başbakan cumhur başkanı gel senle hesap yapalım 1000 tl diyelim asgari ücret en düşük kira 300 t
    Cevapla
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    yanlışınız vardır... ekonomi tıkırında... İMF ye borç veren bir ekonomide bunlar olur mu hiç?
    Cevapla