15 günlük Bakana 'Yılın Bakanı' ödülü verdiler!

Kabine değişikliği ile, 15 gün önce göreve gelen Kültür Turizm Bakanı Ömer Çelik 'Yılın Bakanı seçildi. Ödül törenine gelmeyen Çelik telgraf gönderdi.

15 günlük Bakana 'Yılın Bakanı' ödülü verdiler!
15 günlük Bakana 'Yılın Bakanı' ödülü verdiler!
GİRİŞ 08.02.2013 09:04 GÜNCELLEME 08.02.2013 09:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

15 gün önce göreve geldi 'Yılın Bakanı' oldu

Onur kurulu üyeleri arasında AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de bulunduğu Turizm Tanıtma Platformu adlı kuruluş, "Yılın Siyasetçisi'' ödülünü de, Enerji Bakanı Taner Yıldız'a verdi. "Yılın Spor Adamı'' ödülü de Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın oldu. "Yılın Turizm ve Tanıtma" ödülü ise 15 gün önce göreve gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e verildi.

"Tanıtma ve Dostluk'' ödülü, kuruluşun onur üyesi AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek'in oldu. CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu da "Yılın Milletvekili" ödülünü aldı. "Yılın Belediye Başkanı" ödülü de kuruluşun onur üyesi Melih Gökçek'e verildi. Keçiören Belediye Başkanı AKP'li Mustafa Ak ile Yenimahalle Belediye Başkanı CHP'li Fethi Yaşar da ödüle layık bulundu. Eski Çankaya Belediye Başkanı CHP'li Haydar Yılmaz'a ise "Vefa" ödülü verildi.

KAYNAK: GAZETEVATAN
YORUMLAR 1
  • mustafa SAY 11 yıl önce Şikayet Et
    komik...!. birilerine şirin görünmekadına verilen bu tür ödüllerin türkiye'mizde maalesef çokça örneği var. artık yalakalık sırıtıyorsa yapmayın artık. gerçekten hakeden birileri varsa politik görüşüne, dünya görüşüne takılmadan ödül vermek lazım.... birgün bizim de uluslararası itibarı olan ödüllerimiz olacak mı?...!!!
    Cevapla