Manyas'ta muhteşem bir devremülk cenneti

Manyas… Balıkesir’in şirin ilçesi. Farklı, güzel, muhteşem bir atmosfer. Ulaşımı kolay, ana akslar üzerinde bulunan güzel mi güzel bir mekan

Manyas'ta muhteşem bir devremülk cenneti
Manyas'ta muhteşem bir devremülk cenneti
GİRİŞ 04.08.2011 13:02 GÜNCELLEME 04.08.2011 13:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nedim Odabaş'ın haberi

Manyas’ta muhteşem bir doğa içinde bir devremülk cenneti yükseliyor

Aqua Termal Tatil Köyü

Manyas… Balıkesir’in şirin ilçesi. Farklı, güzel, muhteşem bir atmosfer. Ulaşımı kolay, ana akslar üzerinde bulunan güzel mi güzel bir mekan. İşte, Manyas’ın termal bölgesi olan mekanda Kuran Grup ayrıcalığıyla ve farkıyla muhteşem bir devremülk cenneti yükseliyor. Burada yükselen yapım aşamasındaki projeyi tüm ayrıntılarıyla devralan Kuran Grup, gayrimenkul, termal ve devremülk alanındaki birikimini ve tecrübesini ortaya koyarak, muhteşem bir doğa içinde tatil özlemi çeken insanlara ayrıcalıklı bir hizmetin kapılarını açtı.

kullan

570 mesken 12 bin 500 devremülkün olduğu tatil cennetinde her daire dayalı döşeli, her daire içinde kaplıca suyu var, full eşyanın yanı sıra her dairede masaj koltuğu bulunuyor, ultra lüks devremülk sisteminde Kuran Grup’un imzası ise güveni, tecrübeyi ve kaliteyi simgeliyor.

Bu ayrıcalıklı ve farklı projenin sahibi, Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran, “Türkiye’de alternatif turizmin gelişmesine, büyümesine katkıda bulunmak için yıllardır çalışma yapan Kuran Grup, kalitesini, güvenini ve tecrübesini bu projeyle misafirlerine ve müşterilerine sunarak çok önemli bir hizmete imza atmaktadır. Bizler tatil algısının değiştirilmesi, muhafazakar kesimin de gönül rahatlığıyla tatil imkanlarının sağlanması için Kuran Grup olarak her türlü çalışmayı yıllardır yapmaktayız. Böyle bir proje ortaya çıkınca, insanlarımızın tatil algısına kültürel bir açılım yapabilmek adına bu projeyi kabul ettik. Aqua Termal Tatil Köyü, Kuran Grup güvencesiyle ve kalitesiyle hizmet verecektir” diye konuştu.

kullan

Muhteşem bir tabiat güzelliği, ağaçlar, yeşillikler ve dereyle bezeli muhteşem bir atmosferin bulunduğu Aqua Termal Tatil Köyü’nde, bir tatilcinin özlem duyduğu tüm aktivitelerin olduğunu belirten Fatih Kuran, bu aktiviteleri şöyle sıraladı: “Su aktiviteleri: Açık ve kapalı havuzlar, aqua park, su dünyası, sauna, Türk hamamı, Fin Hamamı, Buz çeşmesi. Eğlence aktiviteleri: Baby Clup, çocuk oyun alanları, palyaço animasyonları, oyun salonu, Bowling salonu, internet cafe, sinema, bilgisayar oyunları, Langırt, Go cart, Fasıllar, Kamelyalar, Çay Bahçeleri, Çocuk parkları, çocuk bahçeleri, paintbal. Spor aktiviteleri: Gözetmenler eşliğinde sabah sporları. Yürüyüş yolları, koşu parkurları, basket sahası, voleybol sahası, tenis kortu, halı saha, Fitnes salonu. Sağlık aktiviteleri: Fizik tedavi merkezi, SPA merkezi, Masaj salonu, Çamur Banyosu, Kür Merkezi. Tatil Köyünde hizmet verecek birimler: Rent a  car, konferans salonu, giyim mağazaları, restaurant, balık restaurant, kebap evi, market, kafeterya, bay bayan kuaför, zücaciye, kitap evi, fotoğrafçı, Halk pazarı (Günlük bölgede yetişen sebze meyve süt vs. bulunacağı mağazalar)”

kullan

Projelerinin iki faz olarak yapıldığını, birinci etabın 2013 yılı Mayıs ayında hizmete gireceğini, satın alan kişilere ise 2012 yılında proje açılmadan emsal bir tatil köyünde tatil imkanı sağladıklarını kaydeden Fatih Kuran, bölgenin göz bebeği ve incisi olan şifalı kaplıca suyunun özelliklerini ise şöyle anlattı: “Kaplıca suyunun sayılamayacak kadar yararı mevcuttur. Kaplıca suyunu üç şekilde kullanıyoruz. Birincisi içme olarak. Bu şekilde kullanıldığındoa mide bağırsak rahatsızlıklarına iyi geliyor, kadın erkek rahatsızlıklarına iyi geliyor, böbrek hastalıklarını gideriyor.

Buhar olarak: Bu kullanımda ise kalp ritmini regüle ediyor, yüksek tansiyonu dengeliyor, damarları genişletiyor, üst solumum yolu hastalıkları ve astım bronşite iyi geliyor.

Kür olarak kullanıldığında ise iskelet rahatsızlıklarında (eklem romatizması, siyatik, bel fıtığı, ameliyat sonrası yaraların iyileşmesi, kemik kırıkları, romatizmal hastalıklar, cilt hastalıklarına) iyi geliyor. Bunun yanında ise bölgede çıkan peloidimiz var. Çamur banyosunda antioksidan özelliği sayesinde ölü hücrelerin yenilenmesi, cildin kadifemsim bir görünüm ve parlaklık kazanmasını sağlıyor. Peloidin en önemli özelliği içinde yüzde 86’ya varan minerallerin bulunması”

Yatırım olarak bölgenin kalkınmaya açık olduğunu, inşaatlarının yüzde 35’inin bittiği halde hala toprak fiyatından satış yaptıklarını kaydeden Kuran, “İstanbul’a bir adım uzaklıkta, hem şifa hem de doğa turizmi yapacak insanlara bu bölgeden yatırım yapmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Doktorlarından kaplıcayı nasıl kullanacaklarına dair bir rapor alanlar, hemen şifalı sularımızdan rahatsızlıklarına deva bulabilirler. Kuran Grup ayrıcalığı ile peşin alımlarda hemen tapu teslim yapmaktayız. Bir gayri menkul 10 seneye kadar kendisini amorti ederken, Aqua Termal’in yaz dönemleri ise 7 senede kendini amorti ederek bu konuda yatırım cazibesini ortaya koymaktadır. Bu bağlamda bir çok gayri menkul yatırımcısı projemizi çok yakından takip ederek, yatırımlarını gerçekleştirmektedirler. Kuran Grup ayrıcalığıyla bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

 

YORUMLAR 1
  • emine akçay yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    bizide böğle kandırdılar. serpin manyas tesislerinden bundan 13 önce yığınla para verip 2 ayrı devremülk aldık aldığımız yıllarda cennet gibi olan bu yerler zamanla işleten insanların iş bilmemezliği vurdumduymazlığı yüzünden çöplük haline geldi 4 yıldır artık hiç gitmiyoruz çünkü gittiğinizde size sunulacak hiç bir hizmet yok tatil yapalım derken sinir stres sahibi oluyoruz satmaya kalktık kimse beş kuruş vermiyo dünya kadar para verip aldığımız devre mülkler şimdi sırtımızda bi kambur bidaha asla böğle bi devremülk hatasına düşmem düşenleride uyarırım yazık etmesinler paralarına burdan serpin manyas termal tesislerini işleten kişilere sesleniyorum yüzlerce kişinin ahını aldınız umarım bir an önce kendinize gelirsiniz yada bu işi hakkıyla yapacak birilerine devredersiniz.
    Cevapla