Modifiye arabalara özel fuar

21 - 24 Nisan 2011 tarihlerini kapsayan Tuning Show İstanbul Oto Hi-Fi, Oto Modifiye, Lastik, Jant ve Aksesuarları Fuarı, modifiye tutkunları ile oto aksesuar endüstrisini bir araya getiriyor.

Modifiye arabalara özel fuar
Modifiye arabalara özel fuar
GİRİŞ 11.04.2011 12:03 GÜNCELLEME 11.04.2011 12:03

Bu sene 7’ncisi tertip edilecek fuar, lisans-distribütör anlaşmalarının yapılmasına da imkan tanıyacak.

Tuning Show İstanbul'da yer alacak modifiye arabaların popülaritesi her geçen gün artıyor. Motor, fren ve şasi gibi sistemleri güçlendirilerek performansı artırılan bu otolar kendi kategorisini de oluşturuyor. Fuar, Tuning tutkunlarının yanı sıra oto müzik, görüntü sistemleri, oto modifiye ve aksesuar, lastik, jant, akaryakıt, yağ ile oto bakım firmalarından büyük ilgi görüyor.

12 bin metrekarelik alanda 100 firmaya sahipliği yapacak Tuning Show İstanbul’a bu sene 40 bin ziyaretçi bekleniyor.

Türkiye’de bulunan pek çok otomobil kulübünün geleceği modifiye fuarı, büyük bölümü KOBİ statüsünde olan sektör firmalarının, markalarını ve ürünlerini tanıtarak hedef kitlelerine ulaşabilecekleri ekonomik bir platform olarak öne çıkıyor.

Fuarda araç performansının en önemli unsuru olan lastik ve jantlar da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Değişik yol şartlarına uygun lastik ve jantların yer alacağı organizasyonda Abdülkadir Özcan AŞ, Birlas Motor Sporları, As Lastik ve Yazgan Motorlu Araçlar stant açacak.

KAYNAK: CİHAN