ŞOK personel alımı nasıl başvuru yapılır? 5 bin eleman alımı yapılacak!

ŞOK 2020 yılı içerisinden toplamda 5 bin personel alımı yapacak. Yeni online alışveriş sistemine geçiş yapacağını duyuran marketler zinciri, marketlerde bulunun tüm ürünleri ücretsiz olarak aynı fiyattan gün içerisinde evlere teslim edeceğini açıkladı. İşte başvuru şartlar ve tüm detaylar

ŞOK personel alımı nasıl başvuru yapılır? 5 bin eleman alımı yapılacak!
ŞOK personel alımı nasıl başvuru yapılır? 5 bin eleman alımı yapılacak!
GİRİŞ 02.04.2020 10:40 GÜNCELLEME 02.04.2020 10:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin önde gelen marketler zinciri ŞOK 5 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Cepte ŞOK uygulaması ile birlikte yeni istidam alanı oluşturulduğunu açıklayan ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel, yeni uygulama ve personel alımı ile Cepte ŞOK uygulaması ve online sanal market üzerinden yapılan alış verişler aynı gün evlere teslim edilecek. Peki ŞOK personel alımı başvuru şartları neler? Hangi departmanlara alım yapılacak?

 

ŞOK 5 BİN PERSONEL ALIMI YAPACAK

ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel 2020 yılı içerisinde 5 bin personel alımı yapılacağını açıkladı. Corona virüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu dönemde ve sonrası için online alış veriş uygulamasına geçiş yapılacağını açıklayan Demirel, marketteki ürünleri aynı fiyattan ücretsiz olarak evlere gün içerisinde teslim edeceklerini duyurdu.

ŞOK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

- Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 18 yaşını doldurmuş olmak,

- İŞKUR’a kayıtlı olmak,

- Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan hüküm almamış olmak,

- En az ilköğretim mezunu olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Herhangi bir kurumdan emekli olmamak ve emekli olmaya hak kazanmamış olmak,

- Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak, muaf olmak veya askerlikle ilişkisi bulunmamış olmak,

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye'nin önde gelen marketler zincirinden biri olan ŞOK personel alımlarını internet üzerinden alıyor. Başvuru yapabilmek için ŞOK kariyer sayfası üzerinden başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekiyor.

ŞOK İŞ BAŞVURUSU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

ŞOK'UN CEO'SU 2020 PERSONEL ALIMI İÇİN ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI

"Toplumumuzun kendisini rahat hissetmesi için üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle ŞOK Marketler olarak adrese teslimat hizmetini başlattık. Müşterilerimizin evden çıkmadan online olarak sipariş verdiği ürünleri marketlerimizle aynı fiyatlardan ücretsiz olarak adreslerine teslim ediyoruz. Cepte ŞOK için ek istihdam da sağlayacağız. Hem adrese teslimat hizmeti kapsamında hem de açmayı planladığımız yeni mağazalarla birlikte 2020 yılında toplam 5 bin kişiyi istihdam etmeyi hedefliyoruz." 

 

ŞOK Marketler'in online market servis uygulaması Cepte ŞOK, yenilenen tasarımı ve işlevleriyle tüm Türkiye'de adrese teslimat hizmetine başladı.

ŞOKMarketler'den yapılan açıklamaya göre, müşterilerin hızla değişen beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda, alışveriş deneyimini yenilikçi ve dijital çözümlerle geliştiren ŞOK Marketler, Cepte ŞOK uygulamasını yeniledi.

Kullanıcıların siparişleri artık Cepte ŞOK uygulaması üzerinden online ödeme ile aynı günde kapılarına ücretsiz teslim ediliyor. Ayrıca "Siparişini ver, istediğin saatte mağazadan al" seçeneği de devam ediyor.

ŞOK Market, bu yeni uygulamasıyla mağazalarının bulunduğu mahalledeki komşularına adrese teslimat hizmeti verecek. Kullanıcılar, mahallelerindeki ŞOK Market'ten online alışveriş yapabilecek ve aynı gün içinde ek bir ücret ödemeden siparişleri evlerine gönderilecek. Cepte ŞOK'tan sipariş verilen ürünlerin fiyatları ŞOK Market fiyatlarıyla aynı olacak.

Cepte ŞOK'ta süt ürünlerinden şarküteriye, kahvaltılıktan yemeklik malzemelere, kişisel bakımdan ev ve yaşam kategorilerine kadar ŞOK Marketler'in mevcut tüm ürünleri sunuluyor. Bu sayede tüm müşteriler, alışık oldukları geniş ve hesaplı ürün yelpazesine ve ŞOK Marketler'in kendi öz markaları olan Mis, Piyale, Evin, Mintax gibi ürünlere Cepte ŞOK uygulamasından da kolay ve hızlı bir şekilde ulaşma imkanı buluyor.

Ayrıca kullanıcılar, "Haftanın Fırsatları" ve "Kampanyalar" bölümlerinden de mağazalardaki güncel fırsat ürünlerine ulaşabiliyor.

BİM EN AZ LİSE MEZUNU 2.500 - 3.000 TL MAAŞLA PERSONEL ALIMI YAPACAK

BİM, farklı pozisyonlarda değerlendirmek üzere personel alımı yapacak.2015 yılında faaliyete giren Türkiye'nin önde gelen marketler zinciri, Türkiye'nin almını yapacağı personeli Türkiye'nin çeşitli yerlerinde istidam edecek. En az lise mezunu olma şartı arayan BİM, personellerine 2.500 - 3.000 TL maaş veriyor. 

BİM HANGİ KADROLARDA ALIM YAPACAK?

2020 yılı için alımı yapılacak kadroları resmi kariyer sayfası üzerinden duyuran BİM, her geçen gün yeni personel alım ilanı yayınlamaya devam ediyor. İşte BİM'in alım yapacağı boş kadroların listesi;

- Beden İşçisi (Genel)  

- Market Elemanı  

- Satış Danışmanı / Uzmanı  

- Kasiyer  

- Muhasebeci  

- Şoför-Yük Taşıma  

- Mağaza Satış Elemanı(Engelli)

- (Engelli)Satış Elemanı

- Satış Elemanı

- Kalite Güvence Asistanı 

- Meyve Sebze Hal Satın Alma Sorumlusu

- Sipariş ve Stok Yönetimi Yetkilisi

- Reachtruck Operatörü

- Unlu Mamüller Personeli

- Meyve-Sebze Personeli

- Kozmetik Personeli

- Et-Şarküteri Personeli

- Kasa Reyon Personeli 

- Taze Gıda Personeli 

- Depo Personeli 

- Kasa Reyon Personeli

- Mağaza Personeli 

- Mağaza Satış Elemanı 

- Genel Başvuru 

2020 BİM PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 2
  • özkonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    iskurdan alıyor. çocukları mesai bitmesine rağmen göndermiyor. pazarlamacı gibi kullanıyor. reklam insörtlerini haftanın bir kaç günü kapı kapı dağıtmaya gönderiyor. mesaileri vermiyor. sözleşme bitince kapı dışarı.
    Cevapla
  • Hale 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu bahsettiginiz şok mu yoksa bim mi hangi magaza yapiyor
    Cevapla