THY'den "unutulan eşya satışı" uyarısı

Türk Hava Yolları, bazı vatandaşların ve yolcuların cep telefonlarına gönderilen mesajlarda, çeşitli sosyal medya kanalları ve internet sitelerinde, kendilerini THY uçaklarında unutulan eşyaların satışını gerçekleştiriyor gibi gösteren profiller tespit edildiğini belirterek, vatandaşları bu konuda uyardı.

THY'den "unutulan eşya satışı" uyarısı
THY'den "unutulan eşya satışı" uyarısı
GİRİŞ 22.12.2019 11:09 GÜNCELLEME 22.12.2019 11:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

THY'nin resmi internet sitesinde "Uçaklarımızda unutulan eşyalar hakkında" başlığıyla bir uyarı yayınlandı.

 

 

Gönderilen mesajlarda THY logosu kullanan ve bazı cep telefonu markalarının modellerinin ucuza satışa çıkarıldığı iddia edenlere karşı güncellenen uyarıda, bazı vatandaşların ve yolcuların cep telefonlarına mesaj gönderenlerin, çeşitli sosyal medya kanalları ve internet sitelerinde, kendilerini THY uçaklarında unutulan eşyaların satışını gerçekleştiriyor olarak lanse eden profillerin tespit edildiği belirtilerek, "Bahse konu kişi ve sayfaların Türk Hava Yolları ile ilgisi bulunmamaktadır. Yolcularımızın bu tip ilanlara itibar etmemeleri önemle rica olunur." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 1
  • Ali AKIN 4 yıl önce Şikayet Et
    internet ilanı not 8 telefon iki adet 350 tl. son 10 dakika gibi.burada ptt de suçludur.iki adet telefon teslim alınırken görevli içinde su ve kuru ot olan koliyi diye teslim alıyor. Koliyi de parası yatmaden teslim etmiyor.alıcı açsa ve bu benim siparişim değildir diye teslim almasa vatandaş dolandırılamaz.dolandırıcıların işini kolaylaştıran ptt nin bu uygulaması.Ben Mamak ptt ye 350 tl.yatırarak koliyi hemen orada açtım.bunlar bana satılan mal değil dediysem de parayı geri ödeyemeyeceklerini bilgisayara giriş yaptıkların söyleyerek beni tüketici hakem heyetine yönlendirdiler.paramı da dolandırıcıya teslim ettiler. Ptt telefon diye teslim almış telefon diye teslim etmiştir.
    Cevapla