Berat Albayrak: Emin olun her şey daha iyi olacak

Mardin’de esnafla buluşan Enerji Bakanı Berat Albayrak, '24 Haziran’dan sonra ekonomi, istihdam ve yatırım anlamında daha güzel günler göreceğiz. Emin olun her şey daha iyi olacak' dedi

Berat Albayrak: Emin olun her şey daha iyi olacak
Berat Albayrak: Emin olun her şey daha iyi olacak
GİRİŞ 02.06.2018 04:30 GÜNCELLEME 02.06.2018 04:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "24 Haziran'dan sonra sadece güvenlik, barış ve huzur anlamında değil, ekonomi, istihdam, yatırım anlamında da Mardin, Diyarbakır, Siirt, Van, Hakkari ve Şırnak olmak üzere tüm bu coğrafyamız, Allah'ın izniyle çok daha güzel, ümitli ve umutlu günlerin geldiği bir döneme şahitlik edeceğiz. Emin olun çok daha iyi olacak" dedi. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Mardin'de ziyaret ettiği esnafın sorunlarını ve görüşlerini dinleyen Albayrak, vatandaşlar ile yerli ve yabancı turistlerle sohbet etti, hatıra fotoğraf çektirdi.

DİK DURACAĞIZ

 

Albayrak, turizmde yaşanan hareketliliğe dikkati çeken ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dua eden esnafa, "24 Haziran'dan sonra daha da hareketlenecek inşallah. Daha da büyüyecek ve gelişecek. Bu ülkenin bir lideri var, Recep Tayyip Erdoğan. O nasıl dik duruyorsa bizler de sizler de dik duracağız" diye konuştu.

EKONOMİ BÜYÜYECEK

Bir esnafın devletin güler yüzünü gördüklerini, görmeye de devem etmek istediklerini belirtmesi, özellikle görevlendirme yapılan belediyeyle hizmet görmeye başladıklarını dile getirmesi üzerine Bakan Albayrak, Mardin'in dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğuna işaret etti. Albayrak, "İnşallah turist gelecek, ekonomimiz büyüyecek, işsizlik azalacak, istihdam artacak" ifadelerini kullandı. Esnaf da daha önce terörle anılan Nusaybin ilçesinin dahi artık turist ağırladığına dikkati çekerek, "Allah sizlerden razı olsun" dedi.

HUZUR TESİS EDİLDİ

Albayrak, Mardin'i çok huzurlu ve mutlu gördüklerini söyledi. Huzurun, kardeşliğin ve barışın tesis edilmesinin Mardin'in güzelliğine güzellik kattığına işaret eden Albayrak, bu güzelliklerin süreceğini vurguladı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Albayrak'a esnaf Mardin'e özgü ürünler hediye etti.

Esnafın sorunlarını dinleyen Bakan Berat Albayrak, Mardin Büyükşehir Belediyesi'nce hizmete açılan Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunarak gençlerle biraraya geldi. Albayrak, 13 yıl önce Tunceli'de şehit düşen Halit Toparlı'nın baba evini de ziyaret etti.

YORUMLAR 4
  • taşeron duruyor 5 yıl önce Şikayet Et
    taşeron özelde duruyor o ne olaçak
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    heee
    Cevapla
  • ADALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimin için daha iyi olacak
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    hani inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun
    Cevapla