Başbakan müjdeyi verdi! Bir kaç gün içinde...

Türkiye’de yatırım ortamını iyileştirmek için yeni bir paketin yolda olduğu bilgisini veren Başbakan Yıldırım, yatırımı ve istihdamı daha da artıracak yeni tedbirleri de yakında açıklayacaklarını söyledi.

Başbakan müjdeyi verdi! Bir kaç gün içinde...
Başbakan müjdeyi verdi! Bir kaç gün içinde...
GİRİŞ 29.03.2018 06:25 GÜNCELLEME 29.03.2018 06:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, yatırım ortamının iyileştirilmesiyle ilgili düzenlemelerin, 35 maddelik bir kanun olarak çıktığını ve yürürlüğe girdiğini hatırlatarak, “Bu esasen bu alanda bir seferde yapılan en büyük reformlardan birisi. Şimdi hazırlıkları devam eden 67 maddelik bir paket daha var. Onu da yakın zamanda Meclis’e sunacağız” dedi.

YORUMLAR 9
  • EYT MAĞDURU 6 yıl önce Şikayet Et
    bir kaç gün içinde EYT LİLERE MÜJDEMİ VERECEKSİNİZ
    Cevapla
  • benim ben 6 yıl önce Şikayet Et
    çalışanların maaşların önemli oranda arttırın türkiyede üretüim yapanlardan vergiye azaltın bu rakamı yurtdışındakilere ekleyin bak ozaman işsizlik kalıyormu
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeni iş aş üretim sahaları açılmalı varolanı özelleştirip kapamakla insanların umutlarını hayallerini çalmış işsizliği tırmandırmış oluruz unutmayın emekli olduğu halde geçinemeyen binler var hali hazırda genç işsiz kesim birde üstüne kadın istihdamı ağırlıklı olarak derken insanların iş bulabilme alanlarını daraltmış oluyorsunuz bırakın Allah aşkına kadın çalıştırmayı hele gençler işe girsin bulup çalışabilsinde....
    Cevapla
  • ÜRETİCİ 6 yıl önce Şikayet Et
    İşsizliğin azalması ve kalkınmak için.Sanayimize ,fabrikalarımıza ve üreticilerimize sahip çıkmalı ve yardımcı olmalıyız.
    Cevapla
  • EVET 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde üretim yapan esnafa ve üreticilere sahip çıkmalıyız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle