Başbakan Yıldırım'dan müjde!

Başbakan Yıldırım, Manisa'da yaptığı konuşmada çiftçilere yapılacak mazot desteğinin bu ay içinde hesaplara yatacağını duyurdu.

Başbakan Yıldırım'dan müjde!
Başbakan Yıldırım'dan müjde!
GİRİŞ 04.03.2018 20:11 GÜNCELLEME 04.03.2018 20:12
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlerde Manisa'nın anahtarını isteyen Başbakan Binalı Yıldırım, "Manisa 15 Temmuz'da da FETÖ alçaklarına karşı demokrasiyi savunan şehirdir. Şimdi yeni bir tarih yazmaya ve 2019 yılında kentin anahtarını AK Parti'ye getirmeye hazır mısınız?" dedi. Seçim ittifakı ile ilgili de konuşan Yıldırım, "Eğer yerli ve milli iseniz buyurun cumhur ittifakına. Bu bayrak altında herkese yer var" ifadesini kullandı.

Başbakan, Manisa'da yaptığı konuşmada çiftçilere yapılacak mazot desteğinin bu ay içinde hesaplara yatacağını duyurdu.

 

 

"HESAPLARA MAZOT PARALARINI YATIRIYORUZ, MART SONUNA KADAR HERKES ALACAK"

Bu sene de üzümü yine yavrularımıza okullarda besleyici olarak vereceğiz. Bunun da kararını aldık. Manisa'ya son 16 yılda 1.5 milyardan fazla tarım desteği verdik. Mazotun yarısı sizden yarısı bizden, şimdi hesaplara mazot paralarını yatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Mart sonuna kadar herkes alacak.

YORUMLAR 19
  • samsunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi ona müjde buna mujde devlette kamu kurumlarında taşeronda kalmiycakti.2-3 aydır bütün televizyonlarda gazetelerde manşet üstüne manşet haberler yapıldı. Ptt de yine taşeronda devam eden binlerce insan var , hatta bu hafta yeni ihale yapıldı sözleşme imzalanacak.Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Dep 6 yıl önce Şikayet Et
    Yok öyle bişey 60 dönüme 560 tl aldım ;
    Cevapla
  • kamyoncu 6 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadığım 15 senedir habire çiftçiye kamyonla para veriyorsunuz da üretim yok Hacı ne ayak anlamadım biri anlatsın please
    Cevapla
  • haryo 6 yıl önce Şikayet Et
    çok istiyorsan çiftçi ol
    Cevapla
  • fedakar 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bu kafayla bu ülkeyi bitirirler zaten bitmiştir durumda allah soracak hesabini
    Cevapla
  • zemheri41 6 yıl önce Şikayet Et
    Biten şey senin gibi kafalar. sen hdp ile ittifakına bak hadi...
    Cevapla
  • Alim 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben Bir Çiftçi Olarak Bu Hükümet ten Razıyım. Bir kaç gün önce hesabıma para yatırırken fark ettim. Mazot paramı yatırmışlar. Sağlık ta devrim yaptılar, ulaşımda 80 yıl da yapılan bölünmüş yolların 10 katını 15 yılda yaptılar. Dul,Yetim,Yaşlı,Sakat Parası veriyorlar , ALLAH c.c. Razı Olsun ve Yardımcıları Olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle