Rusya'dan tehdit gibi açıklama

Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Türkiye'ye charter uçuşların durdurulmasının hâlâ geçerli bir ihtimal olduğunu söyledi.

Rusya'dan tehdit gibi açıklama
Rusya'dan tehdit gibi açıklama
GİRİŞ 20.04.2017 14:39 GÜNCELLEME 20.04.2017 14:39
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nın geçen hafta Rusya'dan charter uçuşları konusunda bir sıkıntı yaşandığı yönünde haberleri üzerine herhangi bir sıkıntının söz konusu olmadığını açıklamasından sonra Rusya'dan konu ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi.

Sokolov, Türkiye'ye charter uçuşların durdurulabileceği uyarısının hâlâ geçerli olup olmadığı yönündeki soruya, "Pozisyonumuz değişmedi. (Rus havacılık ajansı) Rosaviatsiya bir uyarıda bulundu. Bu uyarının içeriğini gördünüz. Şu anda buna ek olarak verilebilecek bir bilgi yok" yanıtını verdi.

Rus havayolu şirketleri 10 Nisan'da Rosaviatsiya'dan, Türkiye'deki iç siyasal durum nedeniyle bu ülkeye charter uçuşların durdurulabileceği uyarısının yer aldığı bir telgraf almıştı.

Kommersant gazetesi, Rosaviatsiya'nın Rus havayolu şirketlerini uyarmasının, ABD'nin 7 Nisan'da Suriye'yi vurması sonrası Rusya—Türkiye ilişkilerinin gerginleşmesinin bir sonucu olduğunu iddia etmişti.

YORUMLAR 101
  • hsn 6 yıl önce Şikayet Et
    muhakkak ki rusların tatil için ülkemize gelmemeleri daha iyidir. bu bereketsiz insanların bereketsiz paralarına ihtiyacımız yoktur çok şükür. esas konu şudur ruslara hiç bir zaman güven olmaz
    Cevapla
  • hsn 6 yıl önce Şikayet Et
    muhakkak ki rusların tatil için ülkemize gelmemeleri daha iyi olur. bu bereketsiz insanların bereketsiz paralarına ihtiyacımız yoktur çok şükür. esas konu şudur ruslara hiç bir zaman güven olmaz. Müslüman Türk birliğinden de korkarlar. bir başka konu Çeçenistan dan ellerini çekecekler. hadlerini bilecekler
    Cevapla
  • Mustap 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis halleder. eeyy rusya sen kimsin ya.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    her gün bir rus gavurundan değişik demeç geliyor bu ne yahu anlaşma olduysa olmuştur daha lamı cimi olurmu
    Cevapla
  • amin 6 yıl önce Şikayet Et
    turkiye kadar basiniza tas dussun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle