Hollanda'ya yaptırım uygulanacak mı?

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hollanda'ya ekonomik yaptırım uygulanıp uygulanmayacağına ilişkin açıklamada bulundu.

GİRİŞ 12.03.2017 14:27 GÜNCELLEME 12.03.2017 14:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hollanda'nın Türkiye'ye yönelik skandal hamlelerinin ardından 'Ekonomik yaptırım' gündeme geldi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de Hollanda'ya ekonomik yaptırım uygulanıp uygulanmayacağına ilişkin açıklama yaptı.

Zeybekçi, 'Birkaç günden beri şunu söylemeye çalışıyorum, bu adımları attığınız zaman iki taraf da zarar görecek. Sevinen kim olacak ona bakmak lazım. Bunun sevineni kim olacak, bunun kazananı kim olacak.

'YERLE BİR ETMEK ÇOK KOLAY'

Dönüp baktığım zaman sevineni ve kazananı, eli kanlı bir vampir olarak görüyorum, onları da hep beraber biliyoruz zaten. Onları sevindirme niyetinde değilim, sevindirmeyeceğiz. Akıl ona gitmeli. Kolay olan bir anda yakıp yıkmak, her şeyi yerle bir etmek çok kolay." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • haluk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomih yaptırım uygulayamazsanız eğer diğer yaptrımlar sadece görüntüde kalır.
    Cevapla
  • alicn 7 yıl önce Şikayet Et
    hollandanın türkiyedeki yatırımı 22 milyar dolar türkiyenin hollandadaki yatırımı 1.5 milyon dolar. hollandanın türkiyeye ihracaatı 3.2 milyar dolar türkiyenin hollandaya ihracaatı 2.3 milyar dolar bu durumda nasıl yaptırım uygulayacağız ki?
    Cevapla
  • alicn 7 yıl önce Şikayet Et
    selçuk kardeşim holalndaya siyasi baskı yapamıyoruz herkesle kavgalıyız kimse yok destek olacak olan. ekonomik olarak hollandaya gücümüz malesef yetmez neymiş başka yollar merak ediyorum. yazarsan sevinirim.
    Cevapla
  • selcuk cayli 7 yıl önce Şikayet Et
    farklı yollar ile uygulanır illla ekonomik olmasına gerek yok
    Cevapla