BTSO her gün 2 bin kişiye iftar verdi

 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Ramazanda Birlikte Olalım" başlıklı program kapsamında ramazan ayında her gün yaklaşık 2 bin kişiye iftar verdiklerini bildirdi.

BTSO her gün 2 bin kişiye iftar verdi
BTSO her gün 2 bin kişiye iftar verdi
GİRİŞ 16.07.2015 12:51 GÜNCELLEME 16.07.2015 12:51

Burkay, yazılı açıklamasında, Bursalı iş adamlarının sponsorluğunda gerçekleştirilen iftar sofralarında, Bursalılarla oruç açmanın hazzını yaşadıklarını vurguladı.

Çarşamba Pazar Yeri ve Yıldırım Belediyesi Katlı Otoparkı'ndaki BTSO iftar sofralarının, aynı zamanda ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunu da pekiştirdiğini belirten Burkay, şunları kaydetti:

"BTSO olarak bu eşsiz manevi iklime, geçtiğimiz iki sene olduğu gibi bu sene de önemli katkı sunmak adına yola çıktık. Hayırsever iş adamlarımızın katılımıyla iki noktada çadırlarımızı kurduk. İftar sofralarında ramazan ayı boyunca her akşam 2 bine yakın vatandaşımızla iftarlarımızı açtık. Oluşturduğumuz iftar sofraları, vatandaşlar arasında dayanışma ve birlik beraberlik duygularını güçlendirdi. Programa destek vererek iftar organizasyonlarına sponsor olan hayırsever iş adamlarına da ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

KAYNAK: AA