Ev-Stil Fuarı ve Tasarım Zirvesi

Fuar ve zirve, BTSO'nun İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları kapsamında 28-31 Mayıs'ta yapılacak

Ev-Stil Fuarı ve Tasarım Zirvesi
Ev-Stil Fuarı ve Tasarım Zirvesi
GİRİŞ 04.05.2015 10:55 GÜNCELLEME 04.05.2015 10:55

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) organizasyonuyla 28-31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek "Ev-Stil Fuarı" kapsamında ünlü mimar Selim Yuhay, Bursalılar ile bir araya geldi.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yuhay, bir alışveriş merkezindeki etkinlikte katılımcıları ev dekorasyonu ve tasarım konusunda bilgilendirdi.

Sunumunu "Evimizdeki Gizli Şifreler" başlığıyla yapan Yuhay, sorduğu sorulara doğru cevap veren katılımcılara da hediyeler verdi.

Yuhay, Bursa'nın yeşilini fuarda hissettireceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Ev ve Stil Fuarı, 28 Mayıs'tan itibaren sadece Türkiye'nin değil, dünyada evinizle ilgili trendlerin belirleneceği en önemli buluşmaların başında gelecek. Ev ve Stil Fuarı'nın Paris'te düzenlenen Maison ve Objet Fuarı ile evlerimize kimlik kazandıracak en önemli fuarlardan biri olacağına yürekten inanıyorum. Bursa'da tekstil sektöründen mobilya sektörüne kadar birçok üretici bulunuyor. Ev ve Stil Fuarı'na yoğun bir katılım olacağını düşünüyorum. Çok farklı tasarımlarla Ev ve Stil Fuarı'nın dünyada bu alanda yapılan fuarların arasına ismini yazdırabilecek trendlere sahip olacağına inanıyorum. Bunun için de ele ele, gönül gönüle Türkiye'nin tam merkezinde olan ve geçmişiyle tüm toplumumuza örnek olmuş olan Bursa'da bulunuyoruz"

Etkinliğin ardından Yuhay, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

BTSO'nun İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları kapsamında 28-31 Mayıs'ta düzenlenecek Ev-Stil Fuarı ve Tasarım Zirvesi'nde, mobilyadan aydınlatmaya, perdeden ev tekstiline, halıdan ev aksesuarları ile ünlü mimarların evlere kimlik kazandıran çalışmalarına yer verilecek.

KAYNAK: AA