Kerkük- Ceyhan boru hattında patlama

Kuzey Irak'tan Türkiye'ye petrol taşıyan Kerkük- Ceyhan petrol boru hattına sabotaj düzenlendi.

Kerkük- Ceyhan boru hattında patlama
Kerkük- Ceyhan boru hattında patlama
GİRİŞ 03.01.2014 13:25 GÜNCELLEME 03.01.2014 13:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kuzey Irak'tan Türkiye'ye petrol taşıyan Kerkük- Ceyhan petrol boru hattının Selahaddin kenti yakınlarından geçen kısmında bombalı saldırı düzenlendi. Meydana gelen hasar nedeniyle hattan Ceyhan'a petrol akışı durdu.

Press TV'nin haberine göre, hattı işleten North Oil Company'den yapılan açıklamada, petrol boru hattının Süleymaniye yakınlarından geçen kısmına önceki gece kimliği bilinmeyen güçler tarafından bombalı saldırı düzenlendi.

Hasar nedeniyle Kerkük-Ceyhan petrol boru hattından petrol nakliyatı durduruldu.

YORUMLAR 3
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Ey yavrum, CHP liler sevinçten havaya atlamıştır !. inanıyorumki Türkiyeye gelen her zarar CHPye bayram havası yaşatıyor !
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . kimliği belli olmaması ümkün deyil peşmerge kılıgında israilajanları tarafından yapıldıgını anlamıyacak kadar at gözlüklü olmamak gerek suçlamalar peşmergeyeni türkmenleremi örgütemi bakalım kim servis edilecek . artık israilin kontrolunde olan gurupda biz yaptık diye de servis gelirse şaşırmam
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 10 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin çok dikkatli ve güçlü olması gerekir. şunu iyi bilmeliyiz, büyüdükçe ve güçlendikçe paralel olarak belalarda artacaktır. ülkemiz buna göre kendini yetiştirmeli ve gerekli donanımlarını hazırlamalıdır.
    Cevapla