Rahat taşının diye nakliyat firmalarını buluşturdu

Türkiye'de taşınmak zor iş ve siz de mesleğiniz gereği ev taşımak zorunda kalıyorsanız bu sistem tam sizlik...

Rahat taşının diye nakliyat firmalarını buluşturdu
Rahat taşının diye nakliyat firmalarını buluşturdu
GİRİŞ 09.10.2015 15:41 GÜNCELLEME 09.10.2015 16:56

Yaşam alanınızı değiştirmek istiyorsanız ve kara kara düşünüyorsanız size en kolay yardımcı olan nakliyatfirmalari.co sizin için sorunlarınızı kolaylaştırdı.

Konuyla ilgili bir yazılım hazırlayarak nakliyat firmalarını bir sitede buluşturan Bilgisayar Mühendisi Abdullah Avan, özellikle belirli zaman dilimleri içinde taşınmak zorunda olanların hayatını kolaylaştırıyor. 

Doğru paketlemenin eşya ömrü açısından önemli olduğunun altını çizen Avan, projelerinde özelikle ekonomiyi baz aldıklarını anlattı. Sistem ise kolay çalışıyor. Şehrini seç nakliyat firmalarından teklif iste şehrinin nakliyat firmaları sana ulaşsın veya teklif versin taşınma işinizi ucuza getirin. Doğru paketleme, zamanında taşıma, güler yüzlü hizmet ve çok daha fazlası sizleri nakliyatfirmalari.co'da bekliyor.

Günümüzde insanların nakliyat firmalarını çokça aradığını söyleyen Avan, "İnsanlar kendisi taşımıyor kendisi taşıdığında eşya kırılıyor, taşınan kişi yoruluyor taşınma işi günlerce sürüyor ayrıca çok fazla sakatlanma oluyordu. Eskiden tek tek nakliyat firmaları aranıyor, teklif alınıyor saatlerce uğraşılıyordu ama artık siz taşınmak istediğinizi söylüyorsunuz nakliyat firmaları sizi buluyor teklifleri veriyor sizde değerlendiriyorsunuz uygun teklifi kabul ediyorsunuz" diyor.

Projelerine nasıl başladıklarını anlatan Avan, "Çok fazla nakliyat firması var ancak internette hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunu bilinmiyordu. Evini taşıdıkları müşteriler hakkında ne diyordu kimse birşey bilmiyordu. Şimdi bir firma müşterinin eşyasını taşığında müşteri yorumunu yazıyor firmayı değerlendiriyor böylelikle hem firma kalitesini belirtiyor hemde müşteri kaliteli iş alıyor. Biz bu düşünceyle yola çıktık. Öte yandan müşteri bir firmayla anlaştığında online hiç bir ödeme yapmıyor iş bitiminde ücretini ödüyor. Memnuniyeti görüyor" sözlerini kullanıyor.