Fiat Fullback Türkiye'de satışa sunuldu

Fiat, pick-up modeli Fullback'i Türkiye'de satışa sundu.

Fiat Fullback Türkiye'de satışa sunuldu
Fiat Fullback Türkiye'de satışa sunuldu
GİRİŞ 18.06.2016 18:50 GÜNCELLEME 18.06.2016 18:50
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fiat tarafından yapılan açıklamaya göre, adını Amerikan futbolunda hem defans hem de hücum özelliği bulunan kilit oyuncu konumundan alan Fiat Fullback, tanıtıma özel paketleri ve 81 bin 900 liralık başlangıç fiyatıyla bayilerde yerini aldı.

150 HP ve 180 HP'lik iki versiyonu bulunan Fiat Fullback, 2,4 litrelik silindir hacimli turbo dizel motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

6 ileri manuel şanzımanlı olarak hem 4x2 hem de 4x4 çekiş versiyonlarıyla satışa sunulan Fiat Fullback'in, 5 ileri otomatik şanzıman seçeneği ise 4x4 versiyonlarında bulunuyor.

Fiat Fullback, ortalama 6,3 litrelik yakıt tüketimiyle ekonomik araç olarak öne çıkarken, tüm versiyonlarında standart olarak sunulan 7 hava yastığı ve Treyler Denge Kontrol Sistemi gibi güvenlik ekipmanlarını da bünyesinde barındırıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, tasarım, fonksiyonellik, kullanışlılık, performans ve fiyat fayda dengesiyle Fullback'in Fiat ticari araçlar ürün gamına büyük güç katacağını belirterek pazara iddialı gireceklerini kaydetti.

Fiat Hafif Ticari Araçlar Pazarlama Müdürü Hasan Erdoğan da Fullback'te güç, performans ve dayanıklılığın bir arada sunulduğuna işaret ederek, "Profesyonel iş hayatında tüm ihtiyaçları karşılayabilen, her şeyiyle tam bir pick-up olan Fullback aynı zamanda gündelik hayatın gerekliliklerini de sunma özelliğine sahip." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • adıyamanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar siz siz olun sakın fiat tan araç almayın Adıyaman sayınlar fiat bayisinden 2016 modol sıfır doblo aldım aldığıma alacağma bin piş man oldum.bu kadar ehven bi bayi olamaz.sıfır arabanın göysü cizik adamların umrunda bi degil.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç gerek yok, direkt Tofaş'ı arayın ve durumu iletin. Ondan sonra sadece bekleyiniz.
    Cevapla
  • Ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben senin yerinde olsam o araci bayinin onune getirir şan icin benzin doker yakardim
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar kopyalamada çinlileri koyup geçtiler
    Cevapla
  • mahoni 7 yıl önce Şikayet Et
    gunumuzde butun araclar artik taklit... taklik maklit bi arac yapmaliyiz artik
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    mıtsubsıhıyi taklit ederek kalitesizliğini koymuş ortaya sayın fıat mühendisleri
    Cevapla
  • 123 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu arac burda satmaz.Ahanda yazdim buraya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle