Onlar da açıkladı! "Dolar yerine TL kullanacağız"

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelen Suriyeli 10 aşiret lideri, bundan sonra ülkelerinde yapacakları her türlü ticarette dolar yerine Türk Lirası kullanacaklarını söyledi.

Onlar da açıkladı! "Dolar yerine TL kullanacağız"
Onlar da açıkladı! "Dolar yerine TL kullanacağız"
GİRİŞ 22.08.2018 19:30 GÜNCELLEME 22.08.2018 20:40
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı nedeniyle Reyhanlı'ya gelen Suriyeli 10 aşiret lideri, toplantı düzenledi. Toplantı sonrası açıklama yapan 'Assasni' aşireti lideri Emin Al Assani, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik yaptırım kararını kınadıklarını söyledi. Assani, "Türkiye'nin yanındayız, ABD'nin uygulamasını kınıyoruz. Biz Suriyeli aşiret liderleri olarak aldığımız kararla, Suriye'de yapılacak her türlü ticarette dolar yerine Türk Lirası'nı kullanacağız. Tüm aşiret liderleri olarak aldığımız kararı kendi mensuplarımıza ileterek vakit geçirmeden uygulamaya da koyacağız" dedi.

YORUMLAR 40
  • serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    ağalık sistemini bir kere peygamber efendimiz kabul etmiyor siz kimsizniz ağalarmış
    Cevapla
  • Mami 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan senkimsinki.?
    Cevapla
  • Madenli 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlardan önce içimizde bir gecede dolar ile milyarder olanlar TL ye dönsün. Bazıları numaradan gidiyor döviz bozduruyor telefon kırıyor. Bizde yedik ya aptaliz.
    Cevapla
  • trident 5 yıl önce Şikayet Et
    türkiye deki ciğeri beş para etmez iş ağaları nerede akşama kadar dolar istifliyorlar
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde büyükbaşlar var 3 ya da 4 tane ve herkes bunları biliyor. Bunlar dolar ile çalışmayı bırakmalı. Bırakmayan devlet düşmanıdır. Haa halk ayrıca bunlara ambargo uygulamalı diyeceğimde halkın çoğu kısmının umursadığı filan yok. Adam resmen bağırıyor 'ödememi dolar isterim' diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle