Çığ gibi artıyor: 12 bin talep var

Ankara ile Kars arasında sefer yapan trende yoğunluk yarıyıl tatili ile iki katına çıktı.

Çığ gibi artıyor: 12 bin talep var
Çığ gibi artıyor: 12 bin talep var
GİRİŞ 28.01.2018 09:52 GÜNCELLEME 28.01.2018 12:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son günlerin popüler tren hattı Doğu Ekspresi'ne yönelik ilgi yarı yıl tatili ile iki katına çıktı. Biletleri çıktığı gün tükenen Kars treni Doğu Ekspresi'ne 12 bin talep bulunuyor. Bazı yolcular ise trende yer bulamadıkları için Erzurum’dan kara ve hava yoluyla dönüş yapıyor.

TCDD’nin Ankara-Kars arası düzenlediği Doğu Ekspresi tren seferlerine ilgi devam ediyor.

 

 

İLGİ İKİ KAT ARTTI, 6 VAGON DAHA GELDİ

Ankara ile Kars arasında sefer yapan trende yoğunluk yarıyıl tatili ile iki katına çıktı. Sosyal medya sayesinde trene ilginin artmasıyla Doğu Ekspresi’ne daha güçlü lokomotif ve 6 vagon eklendi.

12 BİN TALEP VAR!

Biletleri günler öncesinden satışa çıkan trene 12 bin bilet talebi bulunuyor.Yolcular, Erzurum’a yaklaşırken sipariş ettikleri cağ kebaplarını, Erzurum Gar’daki 10 dakikalık molada satın alıyor.

GERİ DÖNÜŞ HAVADAN

Bazı yolcular ise trende yer bulamadıkları için Erzurum’dan kara ve hava yoluyla dönüş yaptıklarını dile getirdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Tuzlalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Özel sektör Ulusoy kamil koç metro gibi firmalar dogu Avrupa ulkelerinden vagon ve lokomotif kiralayarak tren turizm mini ulkemizdede canlandırabilirler herseyi TCDD den beklemeyelim rekabete ve yeni fikirlere olanak tanıyalım Karadeniz sahil yolunda tren hattı ilave edelim
    Cevapla
  • Güzel Kars 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğu bu ülkenin en önemli değerlerinden hak ettiği yeri görecektir. Doğunun insanının sımsıcak kalbi karakışı eritip bitiriyor işte. Tavşan kanı çayı her yudumda o güzel çocukların gamzelerinde mutluluk olup düşüyor insanın içine.Sizleri çok seviyorum...
    Cevapla