Taşeronda büyük oyun!

Yıllardır tartışılan ve yüz binlerce kişiyi ilgilendiren taşeron düzenlemesinin ayrıntılarının netleşmeye başlamasıyla birlikte fırsatçılar da harekete geçti.

Taşeronda büyük oyun!
Taşeronda büyük oyun!
GİRİŞ 14.12.2017 10:15 GÜNCELLEME 14.12.2017 10:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Aralık'ta taşeronların kadroya alınacağına ilişkin müjdesi bazı fırsatçıları harekete geçirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taşeron düzenlemesine ilişkin tarih açıklamamasını fırsat bilen başta belediyeler olmak üzere kamu kurumları çok sayıda kişiyi taşeron olarak işe almaya başladı. Hükümet yasanın tarih sınırını 4 Aralık 2017 olarak belirlemeyi planlıyor.

MÜJDEYİ ERDOĞAN VERMİŞTİ

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taşeron işçiler ile ilgili müjdeli açıklama geldi. Erdoğan "Kamudaki 450 bin ile belediyeler ve il özel idarelerindeki 400 bin işçimiz çalıştıkları yerlerdeki belediye iktisadi teşekküllerinde istihdam edilecekler" demişti. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 12
  • Sevda 6 yıl önce Şikayet Et
    Engelli tasima taseorenlere kadro verilmiycekmi
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya biz kapıcıyız özel bir şirkette 6 yıldır çalışıyoruz deprem yaşadık evimizde yok yarın şirket giderse bizler dışardan kalacak bize ne kadro nede bir güvencemiz yok bizler insan değilmiyim bizi başbakan ne cumhurbaşkanı kimse bizi görmüyor en azında bir ev verselerdi bizde parasını verelim ki yarın çıktığımızda bir evimiz olsun nasılsa birşey yok
    Cevapla
  • C G 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin caren : Konut-sen -konut gorevlileri sendikasina üye ol.
    Cevapla
  • Vénus hottentote 6 yıl önce Şikayet Et
    Mevlâm yardımcıları olsun, yüzlerini güldürecek güzel haberler, hayırlı işler nasip eylesin .. kurbanın olam güzel ülkemin insanları * ... i love you Türkiye ... *
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Son Dakikada bile işe aldılar
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bir yıllık olması gerekirdi bence yanlış bir uygulama hele denizlide pamukkale belediyesini kontrol etsinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle