Cumhurbaşkanı'ndan büyüme değerlendirmesi

İnsan Hakları Günü programında konuşan Cmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklanan büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

GİRİŞ 11.12.2017 13:06 GÜNCELLEME 11.12.2017 13:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Yılın tamamında yüzde 7 civarında bir büyüme bekliyoruz. Açıklanan büyüme rakamlarıyla ülkemizi zayıf göstermeye çalışan fesat odaklarına en güzel cevabı verdik" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

Yılın tamamında yüzde 7 civarında bir büyüme bekliyoruz. Açıklanan büyüme rakamlarıyla ülkemizi zayıf göstermeye çalışan fesat odaklarına en güzel cevabı verdik.

(Türkiye'nin yüzde 11,1 büyümesi) Bu oranla Türkiye, 3. çeyrekte dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisi olmuştur.

Türkiye kendisine güvenen, inanan kimseyi sükutu hayale uğratmamıştır, uğratmayacaktır. Bizimle birlikte olanlar kazanacaktır.

YORUMLAR 3
  • bolulu 6 yıl önce Şikayet Et
    bu büyüme nerde bi biz göremiyoruz
    Cevapla
  • Kucuk esnaf 6 yıl önce Şikayet Et
    Kucuk esnaf kan agliyor. Hep buyukler buyuyor kucukler kuculuyor. Lutfen su buyumeden vatandasta nasiplrnsin. Kredi yerine vatandasa esnafa indirim yapin.. Akaryakitta sadece kdv alin millet 20,tl gaz mazotu aliyor sadece 50 km gidiyor. Nasil ticarett yapacak esnaf nasil mal dagitacak vatandas nasil ucuz otobus bileeti alacak. Buyuyelim guzelde hepimiz buyuyelim. Bu is ayni zengin para hirsi olan babanin evlatlarini yokssulluk icinde buyutmesi gibi birsey...
    Cevapla
  • Aynen 6 yıl önce Şikayet Et
    Halk büyümeyi hiç hissetmiyor, 15 sene önce de asgari ücretle geçinilmiyordu şimdi de geçinilmiyor
    Cevapla