Dev projeyle ilgili önemli gelişme! Bakan açıkladı

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Altay Tankı projesi ihalesinde tekliflerin cuma günü verildiğini, önümüzdeki günlerde sonuçlandıracaklarını söyledi.

GİRİŞ 22.11.2017 16:18 GÜNCELLEME 22.11.2017 16:19
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının bütçe görüşmeleri sırasında açıklamalarda bulunan Canikli, Altay tankı projesinde 250'si opsiyonlu olmak üzere 500 adetlik seri üretim için ihaleye çıkıldığını hatırlatarak, "Bu ihalede teklifler Cuma günü verildi. Önümüzdeki günlerde sonuçlandıracağız." dedi.

Otokar, Altay Projesi ile ilgili teklif dosyasını SSM'ye sunduğunu geçtiğimiz günlerde KAP'a bildirmişti.

Ayrıca, Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üretimindeki uluslararası oyuncularından FNSS de seri üretim teklifini tamamlayarak geçen hafta SSM'ye sunmuştu.

YORUMLAR 33
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    bir an evvel yapılsaada göreve başlasın yahu yılan hikayesi oluyor
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcımız olsun.Sonsuzadek nice başarılara.vatanımız devletimiz milletimiz ümmetimuhammeti islam alemi için.Galip olan Allahtır.
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah hayırlısı olur. Bir yerlerde bir şeylerden başlayalım artık.Ama yanlış anlaşılmamak dileğiyle; önce yerliler ve bilhassa TÜRK kokanlar tercih edilsin.Sürekli hüsrandan ve yamuk yapanlardan bıktık artık.Bilhassa devşirmeler çok tehlikeli.
    Cevapla
  • Tohat'li Yusuf. 6 yıl önce Şikayet Et
    haydi bismillah... allah devletimizi milletimizi korusun insallah.
    Cevapla
  • general 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş ne proje imiş bitmedi gitti daha tankı sonlandıramıyorsak uçak füze vs nasıl yola koyacağız allah göstermesin büyük bir savaş riski ile karşılaşırsak eldeki m60 vs ile yolda kalırız mazallah artık bitsin ve hızla seri üretime gidilsin bu nedir ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle