Bankalar onun için kredi veriyor!

Yeni bir ay ve yeni bir çılgınlık. Dünya genelinde yeni iPhone modellerine olan yoğun talebi fırsat bilen bankalar zaman kaybetmeksizin harekete geçti.

Bankalar onun için kredi veriyor!
Bankalar onun için kredi veriyor!
GİRİŞ 03.11.2017 12:11 GÜNCELLEME 03.11.2017 12:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini geçtiğimiz ay piyasaya süren Apple, yeni telefonu iPhone X'u da tüm dünyada ön sipariş ile satın alan müşterilerine göndermeye başladı.

Dünya genelinde iPhone modellerine olan yoğun talebi fırsat bilen bankalar da zaman kaybetmeksizin harekete geçti. iPhone X'un bugün satışa sunulması ile birlikte Türkiye'deki bazı bankalar müşterilerine mail göndererek bu telefonlara özel krediler vermeye başladı. 

Bu telefonlara özel başlatılan kredi kampanyalarında iPhone aksesuarlarına da yüzde 25'e varan indirimler yapılıyor. 

YENİ İPHONE'LARIN FİYATLARI NE KADAR?

Apple, iPhone X'in Türkiye satış fiyatını kendi web sitesi üzerinden duyurdu. iPhone X 64 GB'ın fiyatı 6.099 TL, iPhone X 256 GB'ın fiyatı 6.899 TL olarak belirlendi. Bu fiyatı ile iPhone X, Apple'ın en pahalı akıllı telefonu oldu. iPhone X'in ABD fiyatı ise 999 dolar.

iPhone X ile birlikte duyurulan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın fiyatı da geçtiğimiz gün açıklanmıştı. iPhone 8 64 GB 4.199 TL'ye, iPhone 8 Plus 64 GB 4.799 TL'ye satılacak.

Analistler, iPhone X’un ilk haftada yalnızca 2 ila 3 milyon adet satacağını tahmin ediyorlar.

KAYNAK: UZMANPARA
YORUMLAR 1
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Para Dövize yatırılınca yükselir? Heleki yüksek iken bozdurulunca doların değer kaybetmesi TL,nin kazanması lazım? bu aslında Amerikanın bir oyunu Türkiyeyi her yönden sıkıştırmaya çalışıyorlar ama artık Doları yatırım aracı olarak kullanan Türkiyenin Ekonomisi güçlü bu yüzden duvara çarpıyorlar?.
    Cevapla