Rusya'dan kritik Türkiye açıklaması! Anlayamadık

Rusya Tarım Bakanı Aleksandr Tkaçev, Rusya'dan tarım ürünü sevkiyatına yönelik yeni düzenleme getiren Türkiye'ye simetrik yanıt vereceklerini söyledi.

Rusya'dan kritik Türkiye açıklaması! Anlayamadık
Rusya'dan kritik Türkiye açıklaması! Anlayamadık
GİRİŞ 11.10.2017 15:17 GÜNCELLEME 11.10.2017 16:34
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Gazetecilere konuşan Tkaçev, Türkiye'nin Rusya menşeli veya çıkışlı olan ürünlerin ithalatında Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği onaylı fatura aranması koşulu getirmesi ile ilgili "Sevkiyat kurallarının sertleştirilmesi pek hoş değil, tarım ürünü sevkiyatını zorlaştırıyor" dedi.

‘FAZLADAN BÜROKRASİ YÜKÜ'

Alınan son kararların nedenini anlayamadıklarını belirten Tkaçev "Daha çok bürokratik nitelikli kararlar. İş adamlarımızın tahıl ihracatı zorlaştırılıyor, iki tarafın uzlaştığı prosedürler uygulanmalı. Bu fazladan bürokrasi yükü, olumlu bir sonuca götürmez" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17
  • onur 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde prosödürcü çoookk,reıs napsınn..
    Cevapla
  • zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    ya çözün şu tarım işini. senelerdir et pahalı ve rusyaya mal satılamıyor.
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    burokrasi olmadan olurmu bakanin musavirin imzasi olmadan olurmu .. kurtulamadik su burokrasiden engelden baska bi sey degil
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    sadece televizyonlarda yorumcu üretiriz futbolcuda üretemeyiz ama yorumcu dersen hiç sorma terör yorumcusu dersen aramadığın kadar terör bitse aç kalacaklar en başta onlar terörün bitmesini istemezler
    Cevapla
  • akif 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya tarim ülkesiyiz diyoruz onuda disaridan getirtiyoruz.Teknoloji sifir, egitim sifir, tarim sifir ne yapar? ne üretir bu ülke?
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    sen yanlış ülkede doğmuşsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle