2018’de taşıt alımı yapılmayacak

Kamuda kemer sıkma dönemi Kalkınma Bakanlığı'nın yayımladığı Yatırım Programı Hazırlıkları genelgesiyle başlıyor. Taşıt alımları ve hizmet binaları da durumdan etkilenecek.

2018’de taşıt alımı yapılmayacak
2018’de taşıt alımı yapılmayacak
GİRİŞ 06.10.2017 09:38 GÜNCELLEME 06.10.2017 09:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kalkınma Bakanlığı’nın 2018-2020 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları’na ilişkin genelgesi, kamuda “kemer sıkma” döneminin sinyalini verdi. Genelgenin ekinde yer alan rehberde, “2018 yılında zorunlu haller dışında kaynağı ne olursa olsun taşıt alımı yapılmayacak” ifadesi dikkat çekti.

Çok zorunlu haller dışında idari nitelikte yeni kamu hizmet binalarının teklif edilmemesi istenen rehberde, “Yıllık proje tekliflerinin yatırım programına alınmasında azami ölçüde seçici olunacak, mevcut varlıkların ömrünü uzatan yatırımlara (bakım, onarım, yenileme) ağırlık verilecek” denildi. 

YORUMLAR 1
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Yetmez ya mevcutlar ne olacak ben diyeyim satılacak başbakan ve bakanlar dışında kimse binmeyecek yok müsteşar yok gn müdür hepsi hikaye binmeyecek arkadaş bu kadar basit yada masrafını çekecek cebinden filo kiralama diye birşey var özel sektör yapıyor çatır çatır devlet enayimi ??
    Cevapla