Cumhuriyet yazarından skandal açıklama!

Cumhuriyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş, Türkiye bu yıl yüzde 5 büyüyecek, Türkiye'ye dışarıdan yatırım gelecek diye rahatsız oldu.

Cumhuriyet yazarından skandal açıklama!
Cumhuriyet yazarından skandal açıklama!
GİRİŞ 08.09.2017 11:22 GÜNCELLEME 08.09.2017 11:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dünya ekomik krizle boğuşurken, Orta Doğu'da sıcak gelişmeler yaşanmasına rağmen Türkiye'nin dünyaya parmak ısırtan ve hızla büyüyen ekonomisini hazmedemeyenler arasındaki Cumhuriyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş, yüzde 5'lik büyümeyi hazmedemedi.

Her fırsatta ülkesini kötüleyen, karalayan, yaşadığı ülkeyi beğenmeyen ve twitter'da sürekli şikâyet eden Aydıntaşbaş bu kez ekonomik büyümeden rahatsız oldu.
Gezi eylemlerinde Taksim Meydanından ülkesini yurtdışına şikâyet etmesi ile bilinen Aydıntaşbaş Yüzde 5 büyüyoruz diye şikayet eden bir tweet attı.

"Demokrasi konusundaki şikayetlerimize rağmen TR bu yıl %5 büyüyecek. Piyasalara dışarıdan para geliyor. Demek ki…"

Aydıntaşbaş'ın tweeti kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Sosyal medya kullanıcıları kısa sürede Aydıntaşbaş'ın tweetinin altına yorum yaparak tepkilerini dile getirdi. İşte onlardan bazıları..

YORUMLAR 5
  • Kumarbaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Aslı hanim, büyümenin nasıl ölçüldüğünü sanırım anlamamış; büyüme mal ve hizmet "tüketimi" ile alakalı. Bir ülkede bir mal veya hizmet tüketiliyorsa, daha fazlası üretiliyor ve tüketiliyorsa; bu dışardan para girişiyle değil, ülkedeki insanların "satınalıma ayırabilecekleri "harcanabilir limit" ile ilgili. Kısaca; tüketim tasarruftan mi? yoksa "kredili tüketim"mi ona bakmak lazım. "kredi kullanarak" tüketim artmış ise, bunun getirdiği ekonomik büyüme, tersi olması ya da kredi lastikleri patlarsa ne olur? Düşünün!
    Cevapla
  • Sadık Kodumuoturtur 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle müsveddelerin herzelerine bakmayız arkadaş, yürür gider kervânımız.
    Cevapla
  • Hikmetli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın Türkiye'deki Amerikanın Sesi gazetecilerinden, nemalandığı ülkesine göre konuşmuş. Hatırlarsanız Joe Biden Türkiye'ye geldiğinde John Dundar'ın hanımı ve bu kadının katıldığı özel ekiple kapalı toplantı yapmıştı.
    Cevapla
  • xyz... 6 yıl önce Şikayet Et
    sen git ağa babaların gelsin...hain yardakçısı...
    Cevapla
  • ramanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bu toprağın insanı olabilir mi?? kim beni ikna edebilir. olsa olsa bunlar içimizde gizlenmiş haçlılardır.
    Cevapla