İstanbul’da yağmur alarmı, dolu zammı!

Meteoroloji İstanbul için bugün ve yarın yağmur alarmı verdi. 20 gün önceki dolu felaketini hatırlayan sürücüler araçlarını kapalı otoparka çekti. Uyanıklar zam yaptı.

GİRİŞ 16.08.2017 09:50 GÜNCELLEME 16.08.2017 12:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul’da beklenen yağış, sabaha karşı etkili olmaya başladı. Gök gürültüsünün de eşlik ettiği yağmur yarın aralıklarla devam edecek. Yağışa bağlı olarak hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına inmesi öngörülüyor. İstanbul’da cuma günü ise parçalı bulutlu havanın hakim olması bekleniyor. Hafta sonunda ise kentte hava az bulutlu olacak ve sıcaklık mevsim normallerinde seyredecek.

Dolu zammı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul için bugün ve yarın sağanak yağmur alarmı verdi. 20 gün önceki dolu felaketini hatırlayan sürücülerin araçlarını kapalı otoparka çektiği görüldü. Kapalı otopark işleten uyanıklar da hemen dolu zammı yaptı.

YORUMLAR 13
  • zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    terayağına yüzde yüze yakın zam geldi. sebebi avrupada tereyağı stokları bitmiş. karaborsacı açgözlüler oraya satıyorlarmış. bu nasıl devlet, bu nasıl gümrük politikası. yağın gümrük vergisini 2 kat artır bakalım açgözlüler kime satacaklar.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Kazık Zamlar için Fırsatı değerlendiren değerlendirene? Kurbanda 10 gün tatil yapıldı.. Otellerde zammı hemen yapıştırdı.. insanlar biraz uyanık olsa bu tatil paralarına 4-5 sene vadeli yazlık alınır?.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülke bukadar mı sahipsiz. Her isteyen kafasına göre zam yapabiliyor Peki yaptıkları zam oranında vergi ödüyorlar mı acaba...
    Cevapla
  • Müslüman 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah korkusu olmayınca her şey normal.
    Cevapla
  • karamel 6 yıl önce Şikayet Et
    kisir dongu boyle oluyor iste. otoparkci zam yapiyor bela olarak dolu yagiyor otoparkci uslanmiyor yine zam yapiyor yine yine bela olarak dolu yagiyor........ allah memleketimize boyle firsatcilara kizip bela vermesin ins.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle