Vekaleten kurban bağışı fiyatları belli oldu

Kurban Bayramı'nda vekaleten kurban bağışı kabul eden dernekler, kurban bağış bedellerini açıklamaya başladı.

Vekaleten kurban bağışı fiyatları belli oldu
Vekaleten kurban bağışı fiyatları belli oldu
GİRİŞ 14.08.2017 15:12 GÜNCELLEME 14.08.2017 15:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yurtiçi ve yurtdışı olarak ödeme kabul edebilen derneklerin yurtiçi vekaleten kurban bağış bedeli 700 TL'den başlıyor.

Kurban Bayramına sayılı günler kala, kurban bağışı kabul eden dernekler de bağış seçeneklerini sunmaya başladı. Kızılay, LÖSEV, Darüşşafaka Cemiyeti, TÜRGEV, Mehmetçik Vakfı, Diyanet Vakfı, TEGV, Koruncuk Vakfı, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı vekaleten kurban bağışı kabul eden derneklerden bazıları.

Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV), banka hesabından, internet bankacılığı, elden PTT şubelerinden ve Alo LÖSEV hattı aracılığıyla bağış yapılabiliyor. LÖSEV, bu yıl kurban bağış miktarlarını yurtiçi 860 TL, yurtdışı için 245 dolar veya 210 euro olarak belirledi.

Türk Kızılayı kurban bağışını 1 Eylül'e kadar devam ettirecek. Yurtiçi bedeli 735 TL olan kurban bağışı yurtdışı için 500 TL. Vekaleten kurban bağışı yapmak isteyenler, Kızılay bağış hesaplarına, Türk Kızılayı şubeleri, PTT şubelerindeki Kızılay pota çeki hesabı, 168 Ücretsiz Çağrı Merkezi ve www.kizilay.org.tr internet adresini kullanarak vekaletlerini verebilecek. 

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) kurban bağışında bir hisse kurban bedeli 770 TL olarak belirlendi. TÜRGEV'e kurban bağışında bulunmak isteyenler bankalarda bulunan bağış hesaplarından, TÜRGEV internet sitesi üzerinden Kredi Kartı kullanarak elektronik işlemle ve bağışta bulunacak kişiye en yakın TÜRGEV yurtlarından bağışlarını gerçekleştirebilecek.

Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulunmak isteyenler resmi internet siteleri üzerinden bağışlarını gerçekleştirebilecek. Yurtiçi kurban bağış bedeli 850 TL olan Türkiye Diyanet Vakfı'nda yurtdışı kurban bağış bedeli de 600 TL.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunca FETÖ olayından sonra hala akıllanmadınız mı? Kurbanınızı kendiniz kesin. Yakın komşu ve akrabaya dağıtın. Sonra pişman olursunuz.
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    20 yıldır kurban kesiyorum . Bizzat kendi arkadaşlarımızla birlikte fiili olarak bunu yapıyoruz. Hamdolsun. Sanal bir kurban henüz kesmedim. Kestiğimiz eti de komşularımıza bizzat dağıttım . Kurban demek bu ya. Bırakın gerisi hikaye.
    Cevapla