'Faizleri mutlaka aşağı çekeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizleri mutlaka aşağıya çekeceklerini söyledi.

GİRİŞ 02.05.2017 16:37 GÜNCELLEME 03.05.2017 00:28
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üyelik beyannamesini imzalayarak, 3 yıl sonra kurucusu olduğu AK Parti'ye üye oldu. Üyelik töreninde konuşan Erdoğan, "Faizleri mutlaka aşağıya çekeceğiz" dedi.

Erdoğan "Büyüme oranımızı daha da yükselteceğiz, üretim ve ihracatımızı, istihdamı artıracağız, enflasyonu daha da düşüreceğiz ama bu arada faizleri mutlakla aşağı çekeceğiz" dedi.

Faizle enflasyonun sebep-netice meselesi olduğunu belirten Erdoğan "Sebep faiz, enflasyon neticedir, onun için bu adımı atacağız" dedi.

YORUMLAR 19
  • mehmet baş 6 yıl önce Şikayet Et
    inş faiz lobisi turk topraklarından def olup gider
    Cevapla
  • Malatyalı Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar siz faiz oranı hiç görmemiş gibi laf ediyorsunuz, bu ülkede 2000 yıllarda gecelik faiz oranları %700 ile %2000 arasındaydı bu ülkenin ana parasının %85 i faize gidiyordu onun için faizler gönül isterki %5-6 insin 80 milyon bankalara çalışmıyor.
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis faize karşı. Samimiyetinden zerre şüphem yok. Ama bir şekilde faizci değil üreten kazanmali. Bu ortam oluşturulmali. Başka çare yok.
    Cevapla
  • Reis adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık hiç kimse birilerinin sırtından geçinmesin her kes işini adam gibi yapsın kamudaki taşeron kölelik son bulsun daimi personelin yapacağı işi taşeron yapıyor ve haksız yere yan gelip yatanlara verilen yardımlar kesilsin
    Cevapla
  • Keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    80 milyon bankalara calışıyoruzzzz yeterrrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle