Erdoğan'dan binlerce sağlık çalışanına müjde!

14 Mart Tıp Bayramı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıpranma payı bekleyen binlerce sağlık çalışanına müjdeyi verdi.

GİRİŞ 14.03.2017 14:46 GÜNCELLEME 14.03.2017 16:52
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanları için 5 yıla 1 yıl yıpranma payı için 16 Nisan'dan sonra yasal düzenleme yapılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşin takipçisi olacağım" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Benim size 2014 yılında verilmiş bir sözüm vardı. Beş yıla bir yıl yıpranma payı olarak bir sözüm vardı. İki gün sonra parlamento kapanıyor, yasal düzenleme gerektiği için inşallah 16 Nisan’dan hemen sonra yasal düzenlemeyi yapmak suretiyle bu yıpranma konusunu süratle çözeceğiz. Bizzat da işin takipçisi olacağım."

Yıpranma payı ile birlikte sağlık çalışanlarına erken emeklilik konusunda yeni bir fırsat gelecek.

YORUMLAR 67
  • Hizmetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğer yıpranma payı ebe hem yıpranma payı dr ebe hemşire ve diğer sağlık personeli adı altında özlük haklarına yönelik düzenleme iyileştirme ise bir hizmetli olarak Hakkı'mı helal etmiyorum.Hizmetli olarak çalışmaktayım bunca yıldır gelmiş geçmiş bakanlara Hakkı'mı helal etmiyorum çünkü hep umursanmadık.Bukadar insafsızca davrandılar kiralarda oturur yaya yürür tatil bilmez gereken ihtiyacını karşılayamaz hizmetli garibandır hiz.
    Cevapla
  • Hiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yıpranma payı sadece dr ebe hem odyolog tekniker vs personel kapsayıp hizmetli sağlık çalışanına yoksa benim o isimli sağlık bakanım yok.Hakkımı hiç bir zaman helal etmiyorum
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendimizi emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarının üçretlerinin yükseltilmesini istiyoruz.Hem maaşları arttırılsın hende yıpranmaları çözülsün.Onların hakkı.
    Cevapla
  • akpli 7 yıl önce Şikayet Et
    Ee daha neler göreceğiz benim çocuğum hastalandı esenyurt devlet hastanesine acile sabah 6 cıvarıda bakmadılar çocuğun ateşi var dişarı soğuk olduğu için. ateşi biraz düşmüştü çocuk dokturu yok diye bakmadılar özelde çocuk doktoru yoktu iğne yaptılar aynısını devlette yapabilirdi ama giriş yapan memurmu bilmiyorum yapmadı doktor bakmaz dedi sağlık çalışanlarına diyorlarki esenyurt ta döviyorlar ben dövmedim ama bazen bunlar her şeyi hak ediyorlar
    Cevapla
  • staj magduru 7 yıl önce Şikayet Et
    özel sektörde çalışanın hakkını kim koruyacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle