Yıldırım'dan atama bekleyen öğretmenlere müjde

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başbakan Binali Yıldırım, atama bekleyen öğretmenlere müjdeyi verdi.

Yıldırım'dan atama bekleyen öğretmenlere müjde
Yıldırım'dan atama bekleyen öğretmenlere müjde
GİRİŞ 21.02.2017 12:41 GÜNCELLEME 21.02.2017 12:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yıldırım, atama bekleyen öğretmenlere de müjdeyi verdi. Grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Öğretmen adaylarımız için de bir müjdemiz var. 20 bin 127 öğretmenin atamasını yapmaya karar verdik. Mart ayında işlemler başlıyor." ifadelerine yer verdi.

2017 İSTİHDAMDA SEFERBERLİK YILI OLACAK

2017'nin istihdamda seferberlik yılı olacağını dile getiren Yıldırım, şunları söyledi: 

"Hükümet olarak biz de destek adımlarımızı attık, işe girecekleri destek olmak için vergi kolaylığı, işletmelerin finansmana erişimi gibi imkanlar getirdik. Stratejik önemi olan sektörlerde süper teşvik uygulamasını başlattık. İşletmelerimize verdiğimiz destekleri arttırarak bir pakette topladık. Kurumlar vergisi indirimiden Gümrük Vergisi muafiyetine, işverene sigorta primi desteğine kadar birçok uygulamayı hayata geçirdik. Şimdi de KOBİ'lerimize ve esnafımız başta olmak üzere nakit ihtiyacı olan küçük ve orta ölçekli işletmelere kredi garanti fonu teminat vermek suretiyle kredi kullandırılabilecek. Beyaz eşya ve mobilyada vergi indirimlerine gittik"

YORUMLAR 1
  • Ahuzar 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi de FETÖ'nün tükettiği insanlar ne olacak. Yaşın geçti diye iş Yok. Ölelim mi ne yapalım!
    Cevapla