Hükümetten kritik dolar açıklaması!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, döviz kurundaki oynaklıkla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hükümetten kritik dolar açıklaması!
Hükümetten kritik dolar açıklaması!
GİRİŞ 16.01.2017 13:53 GÜNCELLEME 16.01.2017 15:28
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un AHaber'e gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş dolar kurundaki değişkenlik ile ilgili olarak, "Lafı dolaştırmadan söyleyeyim; kurlardaki dalgalanma manipülasyon. Türkiye ekonomisinin makro verilerinde bir olumsuzluk söz konusu değil. Merkez Bankasının tedbirler noktasında araçları var. Yapısal bir sıkıntı olsa onu söylerdik. Böyle bir şey yok. Spekülasyonlardan kaynaklanan bu durumda siyaset yoluna etkin bir şekilde devam ettikçe kurdaki dalgalanmada değişiklik olur. Önümüzdeki haftalarda kurun normal seviyelere geleceğini düşünüyorum"

KURDAKİ OYNAKLIK NE KADAR SÜRER?

Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"Bu bir kere suni bir durum. Suni de olsa enflasyon ve büyüme hedeflerini etkileyecek bir durum. Türkiye'de cazibe merkezleri olan illerle ilgili kararlar alındı. Aslolan biz üretimdeki gücümüzü artırdıkça bu durum geçecektir. Türkiye bunu aşacak güçtedir"

YORUMLAR 26
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle iyi olmadımı maniplasyon,dolarda var okey,euroda var okey, japon yeninde arab riyalindedemi var kardeşim paramız ölüyor sürekli değer kaybenden Türk lirası artan döviz değil uyanın artık...daha fazla üretim daha fazla satış başka türlü Türk lirasının değer kaybı durdurulamaz.
    Cevapla
  • Server 7 yıl önce Şikayet Et
    Benzine yapılan zamlara lütfen el atın ayıp ediyorsunuz bu fedakar millete...
    Cevapla
  • kenan onur 7 yıl önce Şikayet Et
    DOLARI ve EURO yu kağıttan basanlar bizden BEDAVAYA alıyor. farkında olan varmı?
    Cevapla
  • huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    dolar eura nedir bende yok bilmiyorum.
    Cevapla
  • Seyfi BÜYÜK 7 yıl önce Şikayet Et
    Dolar çıkarsa çıksın. Medyanın ortalığı birbirine kattığı kadar bir kriz yok. Hep doğan medyasının, CHP medyasının yaygarası. Taksiciyim ben, yollar caddeler insanlar cıvıl cıvıl. Allah razı olsun hükümetimizden. Vergi ve ÖTV yardımları sayesinde 3. taksi plakasını alacağım. Milleti kandıramayacaksınız!
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bilader kriz var diye abartiyolar.avm ler tiklim tiklim.herkes alisveriste.trafikten yollar gecilmiyor.dolarla calismiyoz sonucta.
    Cevapla
  • TÜRK 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde ufak esnafız kardeşim medya abartmıyor malesef sayın cumhurbaşkanımızın bilgelendirilmesi lazım ALLAH korusun siftahsız dükkan kapayan insanlar var RABBİM hepimizin yardımcısı olsun İNŞAALLAH
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    manipulasyon varsa bunlari yapanlari bulup cezalandirmakda sizin boynunuzun borcudur.vebali sizdedir.kimler bunu yapiyor bulun ve aciklayin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle