Araç sahipleri dikkat! Zam yolda

PÜİS, 23 Aralık 2016 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 10 kuruş fiyat artışı beklendiğini açıkladı.

Araç sahipleri dikkat! Zam yolda
Araç sahipleri dikkat! Zam yolda
GİRİŞ 22.12.2016 10:03 GÜNCELLEME 22.12.2016 11:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) yapmış olduğu açıklamaya göre 23 Aralık 2016 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 10 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Ancak motorin fiyatlarında herhangi bir artış ya da indirim beklenmiyor.

PÜİS'İN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;

23 Aralık 2016 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 10 kuruş fiyat artışı beklenirken, motorin fiyatlarında bir değişiklik beklenmemektedir.

YORUMLAR 10
  • tunga 7 yıl önce Şikayet Et
    Akaryakıtın %70 i vergi devlet büyükleri bunu düşünüp indirim yapacağına hep bindirim.Kardeşim kırsala dönüş istiyorsunuz köyler hayat bulsun ee köyde toplu taşıma mı var mecbur araç lazım aracı aldın önce sigortası belini büküyor biz 5 binlik araca 2 bin sigorta pirimi çıktığını gördük hadi onu da ödedin yahu bu fiyata benzini nasıl alacak biraz vicdan mantık....
    Cevapla
  • EMRAH 7 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Cumhurbaşkanımızdan ekonomimiz iyi olduysa araç yakıtlarından alınan vergiler düşürülerek biz tüketicilere yansımasını bekliyoruz. ötv , damga vergisi v.s sırf vatandaşlardan alınan koalisyon dönemlerinden çıkarılan vergilerin artık kaldırılmasın istiyoruz. İstiyoruz ki artık cebimize yansısın ve vatandaş olarak lpg değil benzinde bineriz devletten sürümden kazanır , çünkü gerçekten evlerde artık aylık sabit giderler fazla , araç giderleri fazla sadece bu asli giderlerde gözle görülür iyileştirmeler bekliyoruz...
    Cevapla
  • haci 7 yıl önce Şikayet Et
    hala zam zam bu mikket vatan kurtardi bu millete bumu yapilir zam zam yaziktir
    Cevapla
  • Abdullah karayiğit 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık halimize arkadaş indirin yakıtları bu kadar zammı olur
    Cevapla
  • turan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede 1-.İletişim sektörü özellikle gsm ler.2-Sigorta şirketleri.3-Petrol ürünleri ve Elektrik kullanım fiyatlarına MÜDAHALE edecek bir babayiğit çıkmadı..Halkı iliğine kadar sömüren bu sektörlere artık birileri dur desin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle