Numan Kurtulmuş'tan kritik dolar açıklaması!

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 28.11.2016 14:37 GÜNCELLEME 28.11.2016 16:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş dolarla ilgili yaptığı açıklamada 'Dolar bir süre sonra belli bir seviyeye düşecektir' ifadesinde bulundu

Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş'un şunları söyledi: 

"Şu anda Türkiye'de doların değerlenmesi, ağırlıklı olarak Türkiye ekonomisinin yapısal sorunlarında kaynaklı değildir. TL'yi güçlendirecek somut projelerimiz var. Türbülans, Türk ekonomisinin zafiyetlerinden kaynaklanmıyor. Dolar bir süre sonra belli bir seviyeye düşecektir. Büyük krizlere rağmen Türkiye ekonomisi bunlardan etkilenmemiştir. Bakın bu kadar şey yaşıyoruz başka bir ülke olsa hallaç pamuğu gibi sallanırdı. Kimse endişelenmesin"

YORUMLAR 13
  • abartmayın artık 7 yıl önce Şikayet Et
    dolar kaç oldu diye abartmayın. isterse 4 olsun. ne farkeder. bu kadar abartmayın. elbet düşüp çıkacak. su akar yolunu bulur. bu konuyu kafanıza takmayın.
    Cevapla
  • farketmez 7 yıl önce Şikayet Et
    artsın ayda maksimum 500 lira fazla cebinden çıkar ? dolar inince de ucuzlar tekrar.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu ülkede yaşamıyorsun galiba.tahıl enerji elektronik köprü geçişleri otomobil vs vs dolara bağlı
    Cevapla
  • suat gözübüyük 7 yıl önce Şikayet Et
    BIRAKIN ŞU DOLARI ekonomik karşılığı olmayan maliyeti bir kağıt parçasını geçmeyen doları YAHUDİ TEKELLER DÜNYAYA KAKALIYORLAR
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    1 mlyar dolar müdahale etseniz düşer.müdahale etmiyorsunuz ki.merkezde 108 milyar doların 1 milyarıyla neden müdahale etmezsin anlamak mümkün değil.
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünya çapında bir lobi var bu işleri yapan ve bu lobi her ülkede örgütlenmiş şuan doların yükselmesinin sebebi Trump'ı zora sokmak. Çünkü dolar yükseldikçe bizde dışarıdan ürün almayız almayıncada ABD iş dünyası bundan feci etkilenir. Yani aslında şimdi dolar 5TL olsa bile bize birşey olmaz ama ABD aç kalır.
    Cevapla
  • aytekin 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada dolar düşüyor arkadaşım bizde yükseliyor
    Cevapla
  • su sisesi 7 yıl önce Şikayet Et
    Dolar yükselmesinin nedenleri. Ülkemizde ki yatırımcılar hep dolar alıp satıyor ilk neden bu tabi bunun yanında zenginler var onlar milyon dolarlar alıp satıyor. İkinci neden ise merkez bankasının özgür kararlar alması bence devlet bu işe el atmalı bankalar özgür olmamalı. Üçüncü neden ise Fed'in Amerikan yandaşı olması. Zaten saçma bulduğum nokta şu AP'den bir olay oluyor dolar artıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle