İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin: Erdoğan kızar mı?

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'in Hindistan’daki Agrotech Fuarı’nda bir Türk stantının açılışında ilginç bir Erdoğan diyalogu yaşandı.

İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin: Erdoğan kızar mı?
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin: Erdoğan kızar mı?
GİRİŞ 22.11.2016 13:06 GÜNCELLEME 22.11.2016 13:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hindistan’daki Agrotech Fuarı’nda Hema Endüstri A.Ş.’nin stant açılışını yapan İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, “Türkiye ile dostluğumuzun ve ilişkilerimizin gelişeceğini ümit ediyorum, dostum Erdoğan ve Türk halkına selamlar” dedi.

Hema Endüstri A.Ş.’nin Hindistan’ın Pune şehrinde kurduğu ticari araçlar ve traktörler için dört çeker ön aks, şanzıman, transmisyon ve araç hidrolik komponentleri fabrikasında üreteceği mamullerin yer aldığı stantın açılışı için Hindistan Sanayi ve Endüstri Bakanı beklenirken tesadüfi gelişen olayın iki ülke arasında düzelmeye katkı sağlayacağı belirtiliyor. Hema Endüstri yetkililerinin verdiği bilgiye göre olay şöyle gelişti: 

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin makası eline aldıktan sonra “Dostum Erdoğan bir Türk stantını açmama kızar mı kızdırmayalım” dedi. Hema Endüstri A.Ş. Başkanı İbrahim Hattat, “Ekselansları bundan Türk halkı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın çok memnun olacağını tahmin ediyorum” demesi üzerine Rivlin açılışı yaptı. Ardından İsrail ve Hint medyasına Türkiye hakkında İbranice güzel sözler söyleyerek “Türkiye ile dostluğumuzun ve ilişkilerimizin gelişeceğini ümit ediyorum, dostum Erdoğan ve Türk halkına selamlar” dedi. İbrahim Hattat “Hindistan’da montaj ve test hattımızın olması 600 bin traktör üreten bir ülkede pazarda söz sahibi olma şansı getiriyor” dedi.

YORUMLAR 15
  • rte 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz bekleyin sizinde sonunuz geldi insallah.Ancak Tayyip üstad sizin hakkinizdan gelir
    Cevapla
  • Banu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim millet avrupali gibi uyanik degil..Hemen yaglarimiz eriyor!
    Cevapla
  • harun 8 yıl önce Şikayet Et
    Hicbir turk gercekten yahudi dusmani degildir ama yapilan haksizliklara adaletsizliklerede goz yumup alkislayacak kadarda alcak degildir yahudiler eger gercekten turkleri dost edinmek istiyorlarsa sadece adaletli olsunlar yeter
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne guzel iste adam cumhurureisim den cekiniyor. Istenileni yapiyoruz demekki helal olsun dogru yoldaiz ki israillilere bos laf etmem ek gerek konusuyoruz die devletin bekasi herseyin uzerindedir.
    Cevapla
  • TURAB 8 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan Ecevit, Cumhurbaşkanı A.N.Sezer olsaydı, makas tepsisini onlara taşıtırlardı....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle