Numan Kurtulmuş'tan kritik dolar açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısına ve Merkez Bankası'na da değindi.

GİRİŞ 21.11.2016 16:44 GÜNCELLEME 21.11.2016 17:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ekonomiyi yakınen takip ettiklerini, ekonomide olağanüstü bir durum söz konusu olmadığını ve Merkez Bankası`nın doğru kararı vereceğini belirtti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bağımsız bir kurul olarak MB doğru kararı verecektir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Ekonomik Koorrdinasyon Kurulu (EKK) ekonomideki durumu yakinen takip ediyor" şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "Ekonomiyi yakınen takip ediyoruz. Ekonomide olağanüstü bir durum söz konusu değildir. Ekonomi Koordinasyon Toplantısı sürekli yapılan bir toplantıdır. İlgili kurumların bütün yetkilileri, Merkez Bankası, diğer kurullar hepsi bir araya gelir, ekonomi yönetimiyle birlikte kararlar alınarak devam edilir."

YORUMLAR 5
  • Selçuklu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakın herşey milletten beklenmemeli, hükümette bir şeyler yapmalı. Millet yapacağını yaptı, sıra sizde... madem dış güçler diz çöktürmek için ekonomiyi zorluyor, sizde başka yerden zorlayın. Kaç milyar dolar harcandı Suriyelilere, yardım destek alındı mı? Helal olsunda bu yük neden sadece bizim omuzlarımızda? Gönder adamları avrupaya onlarda harcasın biraz.. Milletin omuzlarındaki yükü azaltın bu görevinizdir. mesele araç sigortalarına, emekli ikramiyelerine benzemesin somut adım atın...
    Cevapla
  • Yusuf kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın kardeşim. Dediklerin yüzde yüz doğru.
    Cevapla
  • BAŞKANA İLETİN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bayrağımıza sahip çıktığımız gibi Liramıza da sahip çıkmazsak bu savaşı kaybederiz. Algı operasyonları ile insanları etkileyip doları yükseltiyorlar. Doların yükselmesi, tamamen psikolojik bir hareket. İkinci kurtuluş savaşının ekonomi cephesi, dolar-TL savaşı. Bu şuur insanlara verilmeli. Klip mi yaparsınız, kısa film mi yaparsınız, kamu spotu mu yaparsınız bilmem ama bu yapılabilecek olan bir şeydir. Kendiliğinden olmasını beklemeyin BUNU YAPIN. Bu FARKINDALIĞI oluşturmak bizim elimizde.
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomide kötü gidişat var , hükümetin değiştirilmesi için ABD ve AB tarafından kullanılacak argümanlar bunlar . hükümet ne edip edip ekonomiyi düzeltmesi lazım
    Cevapla
  • ASTERİX 7 yıl önce Şikayet Et
    şeytani aklın yürüttüğü küresel savaşın ekonomi cephesi, para cephesi. Küreselcilerin, dünyayı ve ülkemizi diz çöktürme operasyonu. Küreselciler, ellerindeki en büyük güç kaynağı olan doları kullanarak ulus devletleri ve ülkemizi köşeye sıkıştırıyor. Bu süreçte dolara yatırım yapan açgözlüler, küreselcileri finanse ettiklerinin ve onların safında yer aldıklarının FARKINDALAR mı? Ülkesini savunmak için tankların önüne yatan bu millet, kendi parasını ve ekonomisini dolayısıyla ülkesini savunmak için neden dolara karşı mücadele etmiyor, hatta kendi eliyle Lirasını Dolara teslim ediyor. Devletimiz, bu bilinci insanlara vermeli. Bayrağına sahip çıktığı, düşürmediği gibi parasını da düşürmemeli.
    Cevapla