Hükümetten kritik dolar açıklaması!

Bakanlar Kurulu toplantısı ardından açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, dolardaki yükselişle ilgili; 'Telaşlanacak bir durum olmadığını söylemek isterim.' dedi

Hükümetten kritik dolar açıklaması!
Hükümetten kritik dolar açıklaması!
GİRİŞ 14.11.2016 13:21 GÜNCELLEME 14.11.2016 13:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı ardından açıklamalarda bulundu. 

Dolardaki hareketliliğe de değinen Kurtulmuş doların sadece Türk Lirası karşısında değer kazanmadığını ve belli bir seviyenin altına ineceğine vurgu yaptı.

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un dolar açıklaması; 

Önce şunu ifade edeyim dolar sadece Türk parası karşısında değer kazanmıyor. Doların bu kadar değerlenmesi ABD ekonomis için de pozitif biri durum değildir.  Türkiye ekonomisindeki yapılsal nedenlerden dolayı dolar değerlenmiyor. Bu geçicidir, bu şartlar ortadan kaltıktan sonra dolar belli bir seviyenin altına inecektir. Telaşlanacak bir durum olmadığını söylemek isterim.

YORUMLAR 9
  • komedi. 7 yıl önce Şikayet Et
    dolar 2,80 oldugundada aynı açıklama yapıldı. endişelenmedik 3,24 oldu. şimdi yine endişelenmeyin açıklaması... bakalım kaç olacak?
    Cevapla
  • osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    bazı sandık bekleyicileri varki etekleri zil çalmakta! faraza sandık geldi AKP yi sandığa gömdünüz ne halt yiyeceğiniz dolarımı düşüreceğiniz,milli gelirimi yükselteceğiniz vs vs.ben söylüyeyim memleketi altın tepside avrupaya abd ye sunacaksınız.pkk bozuntuları.
    Cevapla
  • doğruları konuşan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bitmiş olan AB'nin para birimi Euro'da paramıza karşı rekordan rekora koşuyor.
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Telaşa gerek yok. Çünkü iktidarda CHP ve/ veya Dsp yok. Hükümet gece gündüz demeden çalışarak her soruna yeni çözümler üretiyor. Sandık bekleyen arkadaş seçimden sonra kaçacak delik ararsınız.
    Cevapla
  • zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    buna inanmamız mümkün değil sayın bakan dolar her zaman böyle suni bir yükselişe geçer sonra durup duşer sonra azar azar suni olarak yükseldiği en tepeye ulaşır bu arada giden gider kalanda piyasanın durumuna alışır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle