Başbakan'dan bankalara önemli çağrı!

Başbakan Binali Yıldırım'ın dün banka yöneticileriyle yaptığı toplantıya ilişkin açıklama yapıldı.

Başbakan'dan bankalara önemli çağrı!
Başbakan'dan bankalara önemli çağrı!
GİRİŞ 02.11.2016 14:11 GÜNCELLEME 02.11.2016 14:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Yıldırım, banka yöneticileriyle yaptığı toplantıda "Çarşı pazara yakın durun, teminatlandırmada makul davranın, kredi vermeye, ekonomik faaliyeti desteklemeye devam edin" dedi.

"ÇARŞI PAZARA YAKIN DURUN"

Başbakan Yıldırım, toplantıda şu ifadeleri kullandı:

"Üretimi, yatırımı, ihracatı, istihdamı kısaca kalkınmayı desteklemek amacıyla başta KOBİ'ler ve esnaf olmak üzere müşterilerinize destek olun, finansman imkanlarına ulaşmalarına yardımcı olun, çarşı pazara yakın durun, teminatlandırmada makul davranın, kredi vermeye, ekonomik faaliyeti desteklemeye devam edin.

"EKONOMİYİ DAHA CANLI TUTUN"

Hükümetimiz, ülkemiz için doğru olan, gerekli olan ne varsa yapıyor, yapmaya devam edecektir merak etmeyin. Siz, ülkemizin geleceğine inanmaya, yatırım yapmaya, yatırım yapanları finanse etmeye devam edin, ekonomiyi daha canlı tutun."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • muratcan06 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu ben anlamıyorum hristyan faizi yok etmiş..müslüman haram olana sımsıkı sarılmış..kimse şunu demiyor..biz muhafazakar insanlara bizi islamı şartlara göre yönetebilsin diye destek vermedikmi..yoksa ben mi yanlış düşünüyorum..
    Cevapla
  • hasan57 7 yıl önce Şikayet Et
    devlete ait kamu bankalar halka yakın olurlar sa özel bankalar sizi takip eder sayın başbakanım. bankaların karlarını başka hiç bir sektör kazanmıyor.
    Cevapla