Moody's'den bir kötü haber daha!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu düşürmesinden sonra şimdi de 14 Türk bankanın uzun vadeli borç ve mevduat notlarında indirime gitti.

Moody's'den bir kötü haber daha!
Moody's'den bir kötü haber daha!
GİRİŞ 27.09.2016 16:35 GÜNCELLEME 27.09.2016 18:34
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu 'durağan' görünüm Baa3'ten ile Ba1 seviyesine indirmesinin sonrasında 17 Türk finans şirketinin kredi notları için de yürüttüğü çalışmayı tamamladı.

Buna göre, kuruluş, 14 bankanın uzun vadeli borç ve mevduat notlarını, zayıflayan faaliyet ortamı, fonlama ve likidite konularında artan aşağı yönlü riskler nedeniyle düşürdüğünü açıkladı.

YORUMLAR 18
  • Aşağılayan 7 yıl önce Şikayet Et
    10 bin inanmış adam gerekli. Sadece 10 bin.
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    unutmayin reisimiZde ölecek biz millet olarak adam yetistirmek zorundayiz cakallar reisi indiremedi ama allah ona uzun omur versin. ancak o basimizdan gittiginde ne olacak bunu dusunun. adam yok ortada. sn rte adam yetistiriyormu bunu dusunun gunluk duygularla yorum yapmayin adamlarin plani 100yillik.
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar organize uluslararsi hirsiz. yoneticlerinin kim oldugu malum belli. cok dik durmali turkiye. bunlar uluslararasi sionism ve masonism hedefteki ulkesi suriyeden sonra turkiyedir ama pkk pyd devleti ve israile destek bir devlet kurmaktir. lanet olasi lagim fareleriyle savasimizda en buyuk oyun kurucu rabbimiz yardimcimiz olsun.
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar organize bir çete bunlar yüzsüz bunların notunun hiçbir ehemmiyeti yoktur bizim nazarımızda
    Cevapla
  • Son çırpınışlar 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman türküm diyen herkes elinde ne dolar ne euro bırakmasın bozdurup altına verin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle