'Külahları değişiriz' demişti! İlki açılıyor

Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın, müşteri memnuniyetini artırmak için çok önem verdiği elektrik dağıtım şirketlerinin kuracağı çağrı merkezlerinin ilkinin açılışı yapılıyor.

'Külahları değişiriz' demişti! İlki açılıyor
'Külahları değişiriz' demişti! İlki açılıyor
GİRİŞ 27.09.2016 18:27 GÜNCELLEME 27.09.2016 20:08
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Aydın, Denizli, Muğla, Manisa ve İzmir'in elektrik dağıtımını üstlenen Bereket Enerji Grubu'na ait ADM- GDZ Çağrı Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın, müşteri memnuniyetini artırmak ve istihdam yaratmak için büyük önem verdiği, elektrik dağıtım şirketlerinin kuracağı çağrı merkezlerinin ilki Denizli'de, Bereket Enerji Grubu tarafından açılacak. Denizli, Aydın, Muğla, İzmir ve Manisa'ya hizmet vermek üzere kurulan ADM-GDZ Çağrı Merkezi, 400 kişiye istihdam sağlayacak. Beş kente hizmet verecek Çağrı Merkezi'nin açılışını, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz birlikte yapacak.

ADM Elektrik Dağıtım, Aydın, Denizli ve Muğla'da 1.7 milyon aboneye, GDZ Elektrik Dağıtım ise İzmir ve Manisa'da 3 milyon aboneye elektrik sağlıyor. İki şirket yıllık toplamda 22.5 milyon megawatsaat elektrik dağıtımı yapıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 44
  • Real Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam Bakanliga geldi lakin en zor bakanliklardan birine. Yani daha toy, basin yayin CEO su iken gel Enerji Bakani ol. Eleman da bazen sunu de dedikleri seyler idiyordur kanimca.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeş önce vergide bir çözüm bulsan, yaktığım faturanın %50'si vergi yani milletin sırtına bindiğiniz yeter, ayıp gerçekten.
    Cevapla
  • Aslantepeli 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH BiLiYOR Ki, Bor ve Komuru cikarmaktan korktuk demiyorlar da, boyle "zart zurt" aciklamalar yapiyorlar. Bize de surekli taraf ol' deniyor. EVELALLAH Biz 'cikarlarin' degil, 'Dogrularin' tarafiyiz. Dolaysi ile Bizim ne bu Hukumet nede bu muhalefet ile is'imiz olmaz. Bu yurtdisi icin de gecerlidir. ALLAH BUYUK
    Cevapla
  • Sessiz 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan şikayet hattına gerek yok burda yazanları okuda gör milet ne halde elekdirik şirketleri resmen dalga geciyor halkla bu halkın vebalini almayın
    Cevapla
  • erkn 7 yıl önce Şikayet Et
    elektiriği üreten başka transfer eden başka dağıtan başka üç defa kar payı koyup birde dağıtım bedeli trt payı v.s ekleyip döşüyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle