Kredi kartında bir devrin sonu!

Başbakan Yardımcısı Canikli, bazı ürünler için kredi kartıyla alışverişlerde taksit imkanı sağlayacak düzenlemede sona gelindiğini söyledi.

Kredi kartında bir devrin sonu!
Kredi kartında bir devrin sonu!
GİRİŞ 19.09.2016 20:01 GÜNCELLEME 19.09.2016 20:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Nurettin, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası önemli açıklamalar yaptı. 

Kredi kartı taksit sayısıyla ilgili bir soru üzerine konuşan Nurettin Canikli, "Bu süreç henüz tamamlanmadı.Taslak ilgili kuruluşlarda.Hukuken karar aşamasına gelmiş bir durum yoktur. Şuanda kamuoyunda konuşulanlar tamamen temenni mahiyetindedir.  Yeni düzenleme önümüzdeki hafta yürürlüğe girebilir" dedi. 

YORUMLAR 27
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz bir haber
    Cevapla
  • MURAT 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim ayağına göre uzatacağın yorganı da kendin yap artık onu da almayı düşünüyorsun. ha sakla samanı gelir zamanı, git kredi kartı ile sama da al sen. damlaya damlaya göl olur aç musluğu göl olsun belki su kayağı ticareti yaparsın gölde. tabi su faturalarını da kredi katı ile öde. kendinize gelin. kredi kartını evde bırakın nakit yoksa harcamayın. başka türlü bitmez o kart borcu.
    Cevapla
  • muslumansan 7 yıl önce Şikayet Et
    Faizin haramlığına uy faiz çekme
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hicbir haber degeri olmayan ve bir bikgi icermeyen haberleri yapmayin lutfen.
    Cevapla
  • ahmet mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    teknoloji veya katma değer üretimin yok. bunu üretecek insan gücün de yok. ekonomi hizmet sektörü üzerine. ama dünyada ve türkiyede devir tüketim devri. dolayısıyla cari açık oluşuyor. bunu da taksiti ve krediyi yasaklayarak azaltmaya çalışıyorsun. buraya kadar tamam. peki neden tekrar taksit imkanı sağlanıyor ? cari açık mevzusunu hallettik mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle