Bakan Albayrak'tan sürpriz ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, iftarda Sincanlı ailelerin misafiri oldu.

Bakan Albayrak'tan sürpriz ziyaret
Bakan Albayrak'tan sürpriz ziyaret
GİRİŞ 09.06.2016 12:40 GÜNCELLEME 09.06.2016 12:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Bakan Albayrak ile birlikte vatandaşın iftar sofrasında bir araya geldi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte Tandoğan Mahallesi'nde yaşayan dar gelirli bir ailenin iftar sofrasına misafir oldu. 4 çocuk babası Garip Karabulut'un evine gerçekleşen ziyarette, Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç da yer aldı. Yer sofrasında orucunu açan Bakan Albayrak, baba Garip Karabulut ile uzun uzun sohbet etti.

"SİNCAN'A GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARET BİZİ MEMNUN ETTİ"

Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla aynı sofrada buluşan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da aile bireyleriyle sohbet ederek, tek tek dertlerini dinledi. Bakan Albayrak'ın orucunu açmak için Sincan'ı tercih etmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Tuna, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak'a Sincanımıza verdiği önem için bir kez daha teşekkür ediyorum. Sincanımıza gerçekleştirdiği ziyaretle bizleri memnun etti" dedi.

"DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİMİZ HASSASİYETİ AK PARTİ HÜKÜMETİNDEN GÖRÜYORUZ"

Garip Karabulut, evlerini ziyaret ederek, kendileriyle aynı sofrada oruçlarını açan Bakan Albayrak, Başkan Tuna ve Fatih Omaç'a göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür etti. Garip Karabulut, "Her zaman vatandaşla birlikte olan, onlarla sohbet edip dertlerini dinleyen başkanımızın, bu akşam sayın bakanımızla birlikte evimi ziyaret etmesi, bizi ziyadesiyle mutlu etti" diye konuştu.

"BERAT ALBAYRAK İLE AYNI SOFRADA OLMAK ONUR VERİCİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım ve diğer bakanların da aynı hassasiyeti gösterdiğini ifade eden Garip Karabulut, "Daha önce görmediğimiz hassasiyeti Ak Parti Hükümetinden görüyoruz. Dar gelirli vatandaşların evlerini ziyaret ederek, oruçlarını aynı sofrada birlikte açıyorlar. Bu bizi gerçekten sevindiriyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak ile bugün aynı sofrada yer almak, aynı yemekleri yemek gerçekten onur verici" ifadelerini kullandı.

Garip Karabulut, Bakan Albayrak'tan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakan Binali Yıldırım'a selamlarını iletmesini istedi.

YORUMLAR 1
  • ayakkabı kutusu 7 yıl önce Şikayet Et
    kayıp kaçak bedelini sormuşlar mı acaba ?
    Cevapla