Türkiye'yi uçuracak projede flaş açıklama

Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev "Düşen petrol fiyatlarına rağmen, Azerbaycan'ın içinde olduğu tüm projeler zamanında tamamlanacak dedi.

Türkiye'yi uçuracak projede flaş açıklama
Türkiye'yi uçuracak projede flaş açıklama
GİRİŞ 01.06.2016 12:40 GÜNCELLEME 01.06.2016 17:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, Türkiye'yi uçuracak proje olarak anılan Azeri doğal gazını Türkiye'ye taşıyacak TANAP ve Avrupa'ya taşıyacak TAP boru hattı projelerinin 2018 ve 2020'de tamamlanacaklarını söyledi. 

'DÜŞEN FİYATLAR ENGEL DEĞİL'

Bakü'de düzenlenen 23. Uluslararası Hazar Petrol ve Gaz Fuarı'nın açılışında konuşan Aliyev, "TANAP, TAP ve diğer projelerde çalışmalara devam ediyor. Düşen petrol fiyatlarına rağmen, Azerbaycan'ın içinde olduğu tüm projeler zamanında tamamlanacaklar" dedi.

YORUMLAR 7
  • Anzerli 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş rumuzlu arkadaş herkese göre o durum değişir milleti galyana verma
    Cevapla
  • SÜLEYMAN 7 yıl önce Şikayet Et
    biz türkiyede yaşıyoruz sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum sende türkiyede isen temekki sende 1500 tl maaş ile 3000 tl lik telefon kullanan yada ayağını yorganına göre uzatmayan birisin kusura bakma bende 1500 tl maaş alıyorum çok şükür diyorum
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Nerdeyse tüm projeleri haber yaparken Türkiye'yi uçuracak diyorsunuz ama buradan bakınca uçmak bir yana vatandaş olarak borç batağına çakılıyoruz. Zaman zaman merak ediyorum siz hangi ülkede yaşıyorsunuz.
    Cevapla
  • rıza 7 yıl önce Şikayet Et
    ben de seni merak ettim hangi ülkede yaşıyorsun. Bahsi geçen projeler rusyanın enerji kolidoru tekelini kıracak TANAP hali hazırda 10 bine yakın insan ve yüzlerce Türk firmasına iş sağlıyor. İzmir de STAR rafineri ve PETKİM 10 milyar dolardan fazla ülkeye girdiyi şuan sağlamış ve 10 binlerce insana iş kapısı olmuş. Bunlar bu ülke de peki sen nerdesin
    Cevapla
  • ali inan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen oradan bakmaya devam et
    Cevapla
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendini deyilde , ülkeyi düsünürsen , görürsün.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle