Batman ve Superman’i uçuran tek havayolu!

THY, Warner Bros Pictures ile gittiği işbirliği kapsamında Boeing 777-300ER tipi bir uçağı filmin temasına uygun olarak giydirdi.

Batman ve Superman’i uçuran tek havayolu!
Batman ve Superman’i uçuran tek havayolu!
GİRİŞ 26.01.2016 10:18 GÜNCELLEME 26.01.2016 10:18

Türk Hava Yolları (THY), 2016 yılının en çok beklenen filmlerinden “Batman v Superman: Adaletin Şafağı”na resmi sponsor oldu. Bu sponsorlukla sefer yaptığı 113 ülkeyle dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olan THY, çizgi dünyasının en meşhur şehirleri Gotham City ve Metropolis’i de geniş uçuş ağına eklemiş oldu.

MARKA BİLİNİRLİĞİNİ ARTIRACAK

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, gerçekleştirilen sponsorlukla ilgili olarak, “Bu yılın en önemli filmlerden birine sponsor olmaktan heyecan duyuyoruz. Metropolis ve Gotham hatlarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bir ilki gerçekleştiriyoruz. Kurumsal pazarlamadaki arkadaşlarımızın ciddi bir başarısı ve vizyonu" diye konuştu. 

GALANIN RESMİ SPONSORU

Aycı sözlerini şöyle sürdürdü: İlk defa böylesi büyük prodüksiyonlu bir filmin içerisine Türk Hava Yolları markası girmiş oldu. Warner Bros’la yaptığımız ortaklıkla hem filmin ABD’deki galasında hem Londra’daki galasında THY resmi sponsor olarak yer alacak."

BATMAN-SUPERMAN  KARTLARI

THY Yönetim Kurulu Başkanı, hem uçağın içerisinde hem de uçağın dışında marka çalışması yapacaklarını belirterek, “Miles&Smiles müşteri sadakati programımızda bu yıl Batman ve Superman logolu kart alan yolcularımız tamamı bundan yararlanacak" dedi. 

İKRAMLARA DA GİRECEK

"Bu THY yolcuları için bir ayrıcalık olacak" diyen İlker Aycı, sözlerini şöyle sürdürdü: "İkramlarımız içerisinde gerek çocuk kitleri gerekse yetişkin kitlerimizde filmin kahramanlarının logosunun bulunduğu, film kahramanlarının resimlerinin basıldığı armalı kitler olacak. Bu sayede filmin önemli sembolleri ile yolcularımızı buluşturmuş olacağız. THY markası ile bu önemli prodüksiyonun markasını bir araya getirmiş olacağız."

Ben Afleck reklamda oynadı

İlker Aycı, Batman’i oynayan Ben Afleck'le reklam filmi çektik. Film Mart sonunda vizyona girecek. Reklam filmleri ise 10 Şubat’tan sonra. Bu filmin THY markasına olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Marka bilinirliğinde Lufthansa'yı geçtik

İlker Aycı, Türkiye ile ABD arasında günde 5 bin yolcu taşıdıklarını, Atlanta hattıyla ABD’deki nokta sayısını 9’a çıkaracaklarını ve günde 6 bin 500 yolcuyu taşıyacaklarını açıkladı. Aycı, marka bilinirliğinde Alman Lufthansa’yı 1 puan geçtiklerini de sözlerine ekledi. Warner Bros. Pictures Kıdemli Başkan Yardımcısı Gane Garlock da,“Batman ve Superman’i partnerimiz THY ile uçurmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

SAVAŞ BAŞLIYOR

Henry Cavill'i tekrar Superman olarak izleyeceğimiz filmde kendisine Diane Lane, Laurence Fishburne ve Amy Adams eşlik edecek. Frank Miller'ın 1986 tarihli kitabından Batman ile Superman bu filmde karşı karşıya geliyor. Filmin senaryosunun da kısmen bu bölümden uyarlandığı açıklanmıştı.

Batmobile Turkish Cargo'da

THY'ye ait bir uçağın içten ve dıştan görüntülerinin yer aldığı  “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filminde kullanılan Batmobile aracının resmi taşıyıcı sponsoru da Türk Hava Yolları iştiraklerinden Turkish Cargo oldu. Buna göre Turkish Cargo dünyanın çeşitli yerlerindeki organizasyonlara Batmobile’ın taşınmasını sağlayacak.