İGDAŞ'tan milyonlarca aboneyi ilgilendiren karar

İGDAŞ, soğuklarla birlikte tüketime bağlı olarak artan ısınma giderlerine vade farksız kredi kartına 3 taksit imkânı sunuyor.

İGDAŞ'tan milyonlarca aboneyi ilgilendiren karar
İGDAŞ'tan milyonlarca aboneyi ilgilendiren karar
GİRİŞ 19.01.2016 10:43 GÜNCELLEME 19.01.2016 14:04
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Kış aylarının yüzünü iyice göstermesiyle düşen hava sıcakları, ısınma giderlerini artırdı. İstanbulluların rahat, güvenli ve verimli ısınması için kentin her köşesine kesintisiz bir biçimde doğalgaz dağıtımını gerçekleştiren İGDAŞ, abonelerine faturalarını, kredi kartlarıyla vade farksız 3 taksitte ödeme imkânı sunuyor. Bu kampanyada Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, HSBC Bank, İş Bankası, TEB, Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Burganbank yer alıyor. Katılım şartları bankadan bankaya farklılık gösteren kampanya hakkında daha detaylı bilgiye www.igdas.com.tr adresinden ve bankaların şubelerinden ulaşılabilir.

Kampanya çerçevesinde anlaşma yapılan Denizbank, Garanti Bankası, TEB ve Burganbank’ta bir alt sınır olmaksızın tüm faturalara vade farksız kredi kartına 3 taksit avantajı sunuyor. Vakıflar Bankası 50 TL’lik limitle taksit kampanyasını uygularken Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası 100 TL’lik limit arıyor. HSBC Bank ise en az 250 TL ve üzeri faturaları 3 takside bölüyor.

YORUMLAR 36
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    İyi uykular canım ülkem..
    Cevapla
  • ender 8 yıl önce Şikayet Et
    petrolün varil fiyatı düşüşü doğalgaza niçin yansımıyor..?
    Cevapla
  • ahmet allllll 8 yıl önce Şikayet Et
    yak yak evde atlat kilot dolaş keyfinediycekyok ondansonra ag layın bende dogalgaz kulanıyorum97 mk darim ençok 187 gelmiş eve gaz almadan ön ce dış cepe izalasyonu yaptırdım hiç kimse aglamasın isteyen kömürde kulanabilir
    Cevapla
  • Murat KAYA 8 yıl önce Şikayet Et
    Nerede oturuyorsunuz? Erzurum'da, Bayburt'ta, Erzincan'da genel olarak 400- 600TL arasında hatta daha fazlasına ısınıyor insanlar. Bir de şimdiye kadar böyle bir durum yoktu da ne oldu da faturalar böyle kabardı azıcık hafızamızı kullanalım.
    Cevapla
  • Salih 8 yıl önce Şikayet Et
    Taksit yapacağınıza indirim yapın bakalım yiğitseniz,doğal gaza zam yok diyorsunuz yalanın daniskası.Harcanan metreküpü fatura tutarına bölüyorsunuz, her ay metreküpü bir önceki aydan fazla ücret alınıyor.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    doğalgazla ilgili müjde verecekseniz, fiyatı indi diye haber vermeniz gerek. petrol 120 dolardan 28-30 dolara düştü. yani % 75 oranında. peki bu doğalgaz hiç mi düşmüyor? faturaya 3 taksit yapılmasının neresi müjde? 3 ay sonra taksitleri bizim yerimize başkası mı ödeyecek? üstelik bu faturanın üstüne şubat ve mart faturaları da binmiş olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle