16 bin TL maaşla personel alacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, aylık 8-16 bin TL arasında değişen brüt ücretlerle 12 bilişim uzmanı alacak.

16 bin TL maaşla personel alacak
16 bin TL maaşla personel alacak
GİRİŞ 05.01.2016 06:29 GÜNCELLEME 05.01.2016 06:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Bilgi İşlem Dairesi’nde çalışmak üzere tam zamanlı 12 bilişim uzmanı alınacak. Başvurular, 13 Ocak’a kadar yapılabilecek.

20 Ocak’ta da sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar duyurulacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sektörde 5 yıllık deneyim ararken, işe alınacak personel yazılım, sistem güvenlik uzmanı, gibi pozisyonlarda görev alacak.

YORUMLAR 16
  • alip 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bilip bilmeden yazmayın. Bunlar tecrübeli pozisyonlar için yapılan alımlar. Zaten umuma açık şekilde yapılıyor. Adamların aradığı yatan memur değil, özelde yeteri kadar çalışma ahlakı almış,çalışmış kişiler diye düşünüyorum. Yoksa tecrübeye bakılmazdı. Kimse kusura bakmasın zaten piyasada özelde verilen rakamlar bunlar. Alanları gayet iyi biliyorum. Masa temizlemek için o paralar verilmiyor.... Tüm bunlardan sonra bir de bilişimde neden ona buna rakip olamıyoruz da denmesin. Bilişim uzmanları dünyanın her yanında buna benzer rakamlar zaten alıyor. Alamayacaksa neden devlette çalışsın ki? Az mantık lütfen.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    bu dediğin doğru..ama torpilsiz bırakın bakanlığı.. acaba kapısından içeri girebilirsiniz..bir deseki alınacaklar bellidir diye şaşırmam... tuhafta bulmam..!!!
    Cevapla
  • pirana61 8 yıl önce Şikayet Et
    parayı bol bulunca böyle sağa sola sürmek lazım gerekiyor ama ya millet olsun hesap üstünne hesap hesap 3 kuruş maaşa zam sonra her tarafa zam yağdır
    Cevapla
  • hyr 8 yıl önce Şikayet Et
    benden farkları ne. inanmıyorum artık adalet. yine ulaştırma binali mi...
    Cevapla
  • Kemal Can 8 yıl önce Şikayet Et
    1 tanesi iş bilen personel olur onu da sözleşmeli alırlar 8 bin maaşla. 16 bin alan diğerlerini kadrolu olur vekil kızı tarih öğretmeni, hemşirelik mezunu felan alırlar. Abartmıyorum şaka yapmıyorum. Yazılmıyor medyada ama bu örnekler gerçek
    Cevapla
  • Cemal 8 yıl önce Şikayet Et
    O eskidendi.
    Cevapla
  • Memur zihniyeti 8 yıl önce Şikayet Et
    Başvuru şartlarına baktım, bazı bölüm mezunları için başvurabilirler ama az maaşlı pozisyonlara diyor. Devletin içine sinmiş memur zihniyeti, bilgiye değil diplomaya para verme sevdası ne zaman bitecek bu memlekette.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle