Üçüncü nükleer santralde önemli gelişme

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, üçüncü nükleer santralin yapımına ilişkin çok önemli detaylar paylaştı.

Üçüncü nükleer santralde önemli gelişme
Üçüncü nükleer santralde önemli gelişme
GİRİŞ 14.10.2015 11:17 GÜNCELLEME 14.10.2015 11:21
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, üçüncü nükleer santralin yapımına ilişkin, "Şu an ilk gelenler Çinliler ile Amerikalıların Westinghouse firması. Mutabakat zaptı imzalandı. Japonların da ilgisi var" dedi.

Alaboyun, "Üçüncü nükleer santralin Kırklareli İğneada bölgesinde yapılması planlanıyor. Firmalarla görüşmeler devam ediyor" dedi.

YORUMLAR 28
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    bu üçünçü
    Cevapla
  • hakkı 8 yıl önce Şikayet Et
    maalesef bu yönde hata yapılıyor neden hep yeşil alanlar seciliyor memlekette kurak yer mi kalmadı anlayamıyorum. akparti hata yapıyosun yapma.
    Cevapla
  • iğneada 8 yıl önce Şikayet Et
    iğneada güzel sakin bir sahil kasabası ve yeşillik içinde hatta bal konusunda da iddalıdır. bence daha çorak bölgelere (ama nehri olan) yapsak?
    Cevapla
  • Cemil 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen mühendislerden daha mı çok biliyorsun ??
    Cevapla
  • Tesla 8 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın arif üniversitelerimizde ezber sistemi var ayrıca ülkemizde iki aleti birleştirip yeni bir alet ortaya çıkarırsan mucitsin ama yeni birşey icat etmeye veya olan birşeyin daha iyisini yapmaya kalkarsan hayalperestsin zaten teknoloji ithalatının en büyük sebeplerinden biri bu diğeri ise yerli ürünlere karşı bazı zihniyetlerin yaptığı yapılan karalama kampanyaları
    Cevapla
  • Sadik 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allaaah Arabalar Tanklar Nükler santraller Yollar Köprüler Okullar Havalanlari Saglikta devrim Ankalar Gemiler Füzeler Eeeeeeee Gezicilerle Parelel Pkk ya böyle haberler iyi gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle