Babacan açıkladı! 2. Nesil reformlar geliyor

2. Nesil ekonomi reformlarının zamanın geldiğini söyleyen Babacan, bu kadarlı detaylısının G-20 ülkelerinin hiçbirinde olmadığını söyledi.

Babacan açıkladı! 2. Nesil reformlar geliyor
Babacan açıkladı! 2. Nesil reformlar geliyor
GİRİŞ 09.10.2015 13:37 GÜNCELLEME 10.10.2015 02:16
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Ankara Ticaret Odası’nı (ATO) ziyaret etti

BAŞARILI POLİTİKALAR SÜRECEK

Babacan, ATO Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda meclis ve komite üyesinin de hazır bulunduğu toplantıda, tek başına iktidar olmaları durumunda uygulayacakları ekonomi politikalarını anlattı.

Seçim beyannamesini, hükümet programı ciddiyetiyle hazırladıklarını söyleyen Babacan, Türkiye’yi başarılı kılan politikaları önümüzdeki dönemde de sürdüreceklerini kaydetti.

ATEŞ ÇEMBERİNDEYİZ

Başta Suriye olmak üzere Rusya ve Ukrayna ile ilgili sorunların Türkiye’yi “ateş çemberi” gibi kuşattığını ifade eden Babacan, Dünyanın ekonomik tablosu da sıkıntılı. Çin’de meydana gelecek olası bir problem tüm dünyaya yayılabilir. Dünyada gelişmekte olan ülkelerle ilgili genel bir problem var. Kendi yapımızı güçlü tutmamız her zamankinden önemli” diye konuştu. Tek parti hükümetleri döneminde Türkiye’nin daha hızlı büyüdüğüne dikkati çeken Babacan, “Seçimlerde arzumuz, Ak Parti’nin yeniden Meclis’te çoğunluğu sağlaması ve Türkiye’nin tek parti ile yönetilmesidir” dedi.

İKİNCİ NESİL EKONOMİK REFORMLAR GELİYOR

Ali Babacan, seçimden sonra uygulanacak ekonomi politikalarının çok önemli olduğuna işaret ederek, “İkinci nesil ekonomi reformlarının zamanı geldi. 25 dönüşüm programı olarak bunları açıkladık. G-20 ülkelerinin hiçbirinde bu kadar detaylı bir hazırlık yok” diye konuştu.

İkinci nesil ekonomi reformları çerçevesinde bin 248 adet eylem belirlediklerini anlatan Babacan, bunları 2018 yılı sonuna kadar tamamlayarak Türkiye’yi “üst orta gelirli ülke” seviyesinden “yüksek gelirli ülke” seviyesine taşıyacaklarını bildirdi.

YORUMLAR 30
  • Hajk 8 yıl önce Şikayet Et
    Öl de ölelim babacan
    Cevapla
  • Amasyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Biri başkan olacaksa bu Ali Babacan olmalı
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    ölene. kadar.akp.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    akp.hepsi candır.uüzleri güzel insanlardır.
    Cevapla
  • aksoy 8 yıl önce Şikayet Et
    adamın dibi ona birsey demen ama tam olarak tarafı belli degil bilderberg toplantısında dolayı mesafeliyim anlayan anladı,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle